Showbiz

#cabral #showbiz #vedete sexy #vedete copii #vedete romania #bomba sexy

Azi, bombe sexy, ieri, copii inocenti. Transformari spectaculoase ale vedetelor

Le vedem zi de zi la televizor sau pe scena. Le indragim pentru ca sunt sexy si charismatice. Dar v-ati intrebat vreodata cum aratau vedetele noastre in copilarie? Iata 7 fotografii cu celebritatile noastre pe vremea cand erau doar de-o schioapa:

1. Andreea Esca



Andreea Esca, prezentatoare Pro TV, s-a nascut in Bucuresti, in urma cu 42 de ani. O fotografie din copilarie o surprinde la scoala, in banca, imbracata in celebrele uniforme ceausiste. Pe vremea aceea, stirista avea doar 7 ani si zambeste strengareste.

2. Loredana Groza



Tot uniforma poarta si Loredana Groza intr-o imagine surprinsa la sfarsitul clasei a II-a. "Pioniera" Loredana purta pe cap o coronita, semn ca a fost premianta, iar in piept, snurul de comandant de detasament, ceea ce ne face sa credem ca inca de mica avea spirit de lider.

CITESTE SI: Vocea incredibila care cucereste internetul 

Vedete care au trisat in dragoste

 

Ce masina trebuie sa-ti iei, in functie de zodie!

3. Andreea Marin



Anul trecut, Andreea Marin a publicat pe Facebook, intr-un moment de melancolie, o fotografie de-a sa realizata la o serbare la gradinita pe cand avea doar 6 ani. In imagine, Andreea era imbracata intr-un costum popular specific Moldovei, zona din care provine.

4. Laura Cosoi



Laura Cosoi si-a pastrat aceeasi privire expresiva din copilarie. Imaginea o surprinde in prima zi de scoala, purtand pe cap o bentita cu pampoane.

5. Simona Gherghe



"La Iasi, la o plimbare cu tata. Ma plictiseam ingrozitor. In prima parte a copilariei mele, tata era pasionat de fotografie si eu eram, desigur, modelul preferat", scrie Simona Gherghe in dreptul fotografiei pe care a postat-o pe site-ul sau.

6. Smiley



Chiar daca poate pare greu de crezut, baiatul din imagine este nimeni altul decat Andrei Maria, alias Smiley. Cantaretul avea numai 6 ani si purta uniforma de soim al patriei. Pustiul probabil ca nici nu banuia la varsta aceea cat succes va avea atunci cand va fi mare.

7. Cabral



Intr-o fotografie postata de sotia sa, Andreea Ibacka, Cabral, celebrul prezentator mulatru de la Acasa TV, este la o serbare la gradinita. Avea doar 6 ani si era imbracat intr-un costum popular romanesc.

Foto: enational.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare