Showbiz

#catalin crisan #baiat #lucia crisan #spital

Baiatul lui Catalin Crisan, la un pas de orbire

La doar o zi de la divort, si Lucia au avut parte de o incercare. Fiul lor, Raris, le-a dat emotii dupa ce s-a lovit la ochi cu o jucarie , lucru care l-a adus aproape de orbire .

Fosta sotie a cantaretului s-a vazut nevoita sa ii fie medic chiar fiului sau, care s-a ranit la ochi in ce se juca. “Manevra un elicopter de jucarie, teleghidat, care i-a venit direct in ochi. Ne-am dus amandoi cu el la Urgenta si, din fericire, urmarile nu sunt grave, dar i-a fost afectata corneea. Are inca sange acolo si i-au pus un bandaj", a povestit, pentru Click!, Catalin Crisan .

Insa in urma interventiei medicilor, baietelul este in afara pericolului. El va urma un tratament si se va afla sub supravegherea medicilor, inclusiv a mamei lui.

Lucia si Catalin Crisan au divortat ieri, dupa 14 ani de casnicie. Cei doi au impreuna doi copii: Raris (5 ani) si Daria (9 ani).

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului