Showbiz

#victor slav #showbiz #adrian cristea #bianca dragusanu #divort Bianca Dragusanu

Bianca pregateste o noua lovitura de gratie: Se impaca cu Cristea! Iata cine a facut aceasta dezvaluire-soc

Scenariul telenovelei amoroase pe care o traieste Bianca Dragusanu pare sa devina din ce in ce mai complicat. Dupa ce a divortat de Victor Slav, Bianca isi indreapta din nou atentia spre fostul iubit, Adrian Cristea. Chiar daca ea nu recunoaste direct, prieteni apropiati ai vedetei au dat-o de gol.

Bianca si Cristea, facuti unul pentru celalalt

Cea mai buna prietena a Biancai Dragusanu, Vica Blochina, a marturisit de curand ca Bianca si Adrian Cristea se vor impaca, deoarece ea crede ca intre ei exista o chimie speciala, impotriva careia niciunul dintre ei nu poate lupta pana la capat.

Aceasta reactie a Vicai a venit dupa ce a fost pusa sa analizeze niste fotografii in care Bianca apare alaturi de Victor Slav, dar si de Adrian Cristea.

"Eu cred ca Bianca se potriveste mai bine cu Cristea decat cu Victor. Analizand pozele, Bianca si Cristea par mult mai apropiati, exista un magnetism intre ei. Eu cred ca Adi o mai iubeste pe Bianca, nu cred ca a disparut pasiunea dintre ei", a marturisit Vica pentru "click".

Bianca pregateste o noua nunta?

Jurnalistul Mircea N. Stoian a dezvaluit, imediat dupa ce Bianca a divortat de Victor Slav, ca telenovela nu se va termina aici si ca roscata pregateste un nou moment de tensiune, si anume nunta cu Adrian Cristea.

Mircea N. Stoian a sustinut inca de la inceputul relatiei dintre Bianca si Victor Slav ca intre ei nu este vorba despre dragoste, ci despre un simplu contract de imagine, din care ambii au de castigat sume destul de mari de bani. Jurnalistul a sustinut chiar ca nunta si divortul au fost doar o afacere profitabila pentru cei doi.

Bianca are nevoie de o pauza

Bianca Dragusanu a declarat insa de curand ca nu se gandeste la o noua casatorie si ca, deocamdata, are nevoie de o pauza, insa nu a infirmat concret faptul ca nu ar mai da o noua sansa relatiei cu Adrian Cristea.

"Nu cred ca ma mai marit in viitorul apropiat! Nu stiu, nu cred ca ma mai marit! In momentul asta, asta simt! Ca e nevoie de o pauza, de o vacanta! O perioada mai lunga, mi se pare ca s-au complicat lucrurile prea tare! Nu cred ca exista sanse sa ma marit cu Cristea! Nu vreau sa ma mai leg de Adi in momentul de fata! Fiecare dintre noi trebuie sa luam o pauza si sa vedem exact ce vrem! Nici 24 de ore nu am de cand am divortat si nu mai vreau sa vorbesc cu el, din respect pentru Victor! Sunt vinovata pentru acest divort!", a marturisit Bianca.

Citeste si:

Stefan Banica Jr si Lavinia Parva se pregatesc de nunta?

Despartire-soc in lumea mondena: Adrian Mutu divorteaza?

Pro TV, parasit de un alt om-cheie


Sursa foto: incomod.ph

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare