Showbiz

#victor slav #showbiz #adrian mutu #adrian cristea #cadouri bianca dragusanu

Bianca, rasfatata de ziua sa de nastere si de sot, si de amant!

Bianca a petrecut trei zile si trei nopti de ziua sa de nastere, pe 6 martie. Vedeta a organizat trei petreceri cu aceasta ocazie speciala, pentru a-si putea distra toti prietenii asa cum se cuvine. In aceste zile, vedeta a parut mai fericita ca niciodata, semn ca a trecut deja peste suferinta provocata de divortul de Victor Slav, care s-a pronuntat in aceeasi cu zi, pe 6 martie.

Victor si Cristea s-au intrecut in daruri

Cu toate acestea, Bianca a fost rasfatata de fostul sau sot, dar si de amant, care i-au trimis fiecare cate un cadou superb. Totusi, niciunul dintre acestia nu a fost prezent la petrecerile organizate de ea.

Se pare ca Victor nu mai suporta presiunea presei, de aceea a si refuzat sa mearga la petrecerea fostei sale sotii.

"Victor nu a vrut sa vina. Eu l-am chemat. Nu a vrut sa vina probabil din cauza presei. Paparazzii erau pe urmele mele. Este decizia lui. Eu mi-am exprimat dorinta de a veni".

In ceea ce-l priveste pe Adrian Cristea, Bianca a marturisit ca i-a trimis inimioare si flori.
"Normal ca mi-a dat SMS Adrian Cristea de ziua mea. Mi-a transmis pupici, inimioare si trandafiri. Bineinteles ca vrea sa se casatoreasca cu mine. Mi-a trimis flori de ziua mea", a marturisit Bianca, pentru wowbiz.ro.



Doi se cearta al treilea castiga: "Mutu este un barbat aratos"

La una dintre petrecerile organizate de Bianca in cadrul unui restaurant de fite si-a facut aparitia si fotbalistul Adrian Mutu. Imediat, presa a speculat ca intre cei doi ar fi o aventura. Bianca a negat insa aceste zvonuri, insa a recunoscut ca Mutu este un barbat atractiv.




"Am petrecut de ziua mea. Mi-am propus sa petrec 3 zile. Sper sa nu mai apara niciun Adrian pe aici. Doamne ajuta sa nu apara Beckham. Inteleg ca incerci sa faci glume cu mine, dar nu ma incurc cu barbati insurati.

Eu nu l-am invitat la ziua mea. A fost o coincidenta. Am avut o singura masa in acest restaurant, a fost absolut o coincidenta. Nu imi doresc nicio asociere cu Adrian Mutu pentru ca stiu ca este un barbat casatorit si nu as mai face fata acum niciunui scandal. Practic, doua nume sonore s-au intalnit intr-un restaurant, nimic mai mult.

Este un barbat aratos, as fi ipocrita sa spun ca nu este un baiat care arata bine, are o cariera in spate, e un barbat frumos. Il apreciez ca si fotbalist, ca si cariera, ca si barbat arata bine.

Ma deranjeaza ca trebuie sa dau explicatii inutile pentru ca in momentul de fata nu s-a intamplat absolut nimic. Nici macar nu l-am vazut, am fost informata ulterior. Eu nu am apucat sa imi intersectez privirile  cu acest om", a declarat Bianca Dragusanu la wowbiz.

Citeste si:

Anunt soc despre starea lui Michael Schumacher

Vedete care nu zambesc aproape niciodata


Sursa foto: oradesibiu.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului