Showbiz

#vedete mamici #copii vedete #antonia #blake lively

Blake Lively versus Antonia. Cum arata dupa ce au nascut doua dintre cele mai hot mamici

In urma cu doua luni si Antonia si Blake Lively au devenit mamici. Prima a dat nastere unui baietel, Dominic, iar cea de-a doua unei fetite - James, un nume neobisnuit. 

Blake Lively si Ryan Reynolds, doi dintre cei mai frumosi si mai stilati actori de la Hollywood, au devenit parintii unei frumoase fetite, insa niciunul dintre cei doi nu a vrut sa dezvaluie detalii despre cea mica. Pana si numele a fost tinut secret pana de curand, insa presa de peste Ocean sustine cu certitudine ca a aflat ca micuta se numeste James. 

Blake, care a devenit celebra dupa aparitia in Gossip Girl, are si un blog de stil, frumusete si sanatate, fiind una dintre vocile cele mai apreciate voci de la Hollywood. De curand ea si-a facut aparitia in public, la Saptamana Modei de la New York, si nu a dezamagit. A purtat o rochie alb-negru si a afisat o silueta aproape perfecta. 

Si Antonia, mama de curand, nu dezamageste. In contact aproape permanent cu fanii, ea a postat pe contul ei de Instagram o imagine in care si-a lasat abdomenul la vedere. Imaginea arata ca, desi nu si-a recapatat in totalitate formele, ea arata foarte bine si, mai ales, este foarte naturala. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului