Showbiz

#copil valentina pelinel # divort borcea #valentina pelinel # alina borcea

Borcea o iubeste "90% pe Alina si 10% pe Pelineasca". Ce se mai aude cu divortul

Scandalul din familia Borcea ia proportii dupa anuntul Valentinei Pelinel ca va avea un copil si aparitia la TV a Alinei Borcea, cea de-a doua sotie a dinamovistului. Mai mult, si nasul de cununie Gigi Becali s-a implicat in scandal si dezvaluie adevarul despre moravurile finului pe care il apara.

Invitata la emisiunea :La Maruta", Alina Borcea a confirmat ca stie ca Valentina Pelinel este insarcinata cu sotul sau, aflat in puscarie in urma sentintei primite in Dosarul Transferurilor. Desi nu a spus acest lucru direct, ea a confirmat tacit informatia atunci cand Gigi Becali, telefonic, a sugerat acelasi lucru. 

Mai mult decat atat, Becali a declarat ca si-a avertizat fina ca dinamovistul este un om bun, dar care o va insela. Ea a declarat si atunci si acum ca este pregatita pentru acest lucru, dar isi iubeste sotul si va fi alaturi de el, indiferent daca vor exista "10 femei si 10 copii". 

Referitor la zvonurile legate de divortul sotilor Borcea, Becali a fost categoric: desi din punct de vedere moral, Cristi Borcea a gresit, el nu va divorta deoarece o iubeste "90% pe Alina si 10% pe Pelineasca". Mai mult, Borcea i-ar fi marturisit nasului de cununie ca "nu a iubit niciodata o femeie asa cum o iubeste pe Alina".

Mai mult, si Alina a confirmat ca nu va divorta niciodata de Cristi Borcea. Cu toate acestea, Valentina Pelinel a declarat ca nu exclude o oficializare a relatiei pe care o are cu tatal copilului pe care il poarta in pantece. 

Foto: cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare