Showbiz

#catalin botezatu #zi de nastere #cereri in casatorie

Bote, cerut in casatorie de admiratoare

Catalin Botezatu   implineste azi 44 de ani, un motiv suficient de bun pentru a da o petrecere in clubul Bamboo din Bucuresti, unde se va intalni cu toti prietenii sai, scrie ziarulring.ro.

Botezatu a povestit ca in timpul deplasarilor sale prin tara, in scopul promovarii cartii "Trei vieti. Pedeapsa", a fost asaltat de numeroase admiratoare , care stiau ca urmeaza sa-si serbeze ziua de nastere.

“Am primit foarte multe scrisori pe care n-am apucat sa le citesc, ursuleti de plus, dar si multe plicuri care contineau poze cu fete frumoase , iar pe spatele lor se aflau numere de telefon si declaratii de dragoste . Unele dintre acestea chiar imi cereau sa ma casatoresc cu ele, altele voiau doar trei minute din viata mea”, a povestit Catalin Botezatu.

Primul volum al biografiei designerului se vinde ca painea calda. Primul tiraj al cartii s-a epuizat in cateva zile, aceasta urmand sa fie retiparita.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului