Showbiz

#alex velea #pepe #showbiz #ducu ion #vedete intern #tati vedeta

Casnicia nu le-a priit. Barbati celebri care au devenit tatici imediat dupa divort

Dupa divort... bebelusul - acesta este traseul brusc pe care l-a urmat viata personala a unor barbati celebri din Romania! Nici nu li s-au "racit" bine actele de divort ca unii dintre cei mai in voga barbati din showbizul romanesc au trecut la facut copii. Iata care sunt vedetele care si-au indeplinit visul de a deveni tatici abia dupa ce au iesit din relatii de lunga durata ori sunt pe cale sa o faca... acum!

Ducu Ion

Povestea de dragoste dintre Diana Dumitrescu si Ducu Ion, incununata de o nunta ca in povesti in 2009, promitea sa fie una dintre cele mai longegive din showbizul autohton. Dupa sase ani petrecuti impreuna insa, cei doi au decis sa divorteze. Lucrurile s-au miscat foarte repede in viata personala a producatorului de film Ducu Ion, care, la putin timp dupa anuntul despartirii, a inceput o relatie cu actrita Ioana Blaj. In prezent, la niciun an de la pronuntarea divortului de Diana Dumitrescu, Ducu Ion este pe cale sa devina tata, dupa ce iubita lui, Ioana, a anuntat, intr-un interviu acordat revistei Viva, ca este insarcinata in 13 saptamani.

CITESTE SI:

Vedetele se respecta in vacanta. Uite in ce conditii de lux se relaxeaza!

 
Alex Velea


Alex Velea si Ana s-au cunoscut intr-o statie de metrou in 2008, iar din acel moment au ramas impreuna. S-au casatorit in 2010 si pareau sa fie meniti unul pentru celalalt. Minunea nuntii nu a durat mai mult de trei ani, intrucat in decembrie 2013, au mers impreuna la notar si au depus actele de divort. Inca de dinainte de pronuntarea divortului, Velea a intrat in colimatorul presei din cauza unei presupuse aventuri cu frumoasa cantareata Antonia. Dupa saptamani de speculatii, cei doi si-au recunoscut in final idila. Insa vestea cu adevarat surprinzatoare a venit in luna iulie a acestui an, cand frumoasa artista a anuntat ca este gravida si ca ii va darui artistului un copil.



Pepe

Pepe este un alt exemplu din showbiz care a aratat ca visul de a deveni parinte este mai mare decat orice alt sentiment. Timp de sapte ani, Pepe si Oana Zavoranu pareau a fi pecetluiti unul altuia si nimeni nu banuia ca miezul discordiei in relatia dintre cei doi avea sa fie tocmai copilul, pentru care Oana nu era pregatita. In tot tumultul acestei despartiri intens mediatizate si presarate cu scandaluri, Pepe avea sa-si gaseasca linistea in bratele Ralucai Pastrama, la niciun an de la separarea de Oana. Raluca este si cea care, inainte de a-i deveni sotie, i-a indeplinit visul de a deveni tatic, daruindu-i o fetita superba.



 
Sursa foto: Libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare