Showbiz

#showbiz #romanii au talent #vedete intern # finala romanii au talent #castigatori Romanii au talent

Castigatorii neasteptati de la "Romanii au talent". Ce nu stiai despre ei

Lista marilor castigatori ai show-ului "Romanii au talent" a fost intregita aseara de Grupul Brio Sonores, care a obtinut cele mai multe voturi din partea publicului si care a reusit, astfel, sa plece acasa cu premiul de 120.000 de euro.

Pe locul al doilea in preferintele telespectatorilor s-a clasat "povestitorul umbrelor", Leon Magdan, iar pe al treilea, tanarul chitarist Andrei Cerbu.

Premiul de originalitate a mers la Catalin Mihalache, artistul care a demonstrat ca poate picta cu mainile, picioarele, gura si chiar cu capul. Pentru acest talent deosebit, el a primit suma de 10.000 de euro.

Printre momentele emotionante ale finalei "Romanii au talent" s-au aflat si numarul micutei balerine basarabene Alexandra Siverenco, in varsta de 7 ani, care a impresionat, ca de fiecare data, cu ambitia si cu gratia ei. Din acest motiv, atat juriul, cat si publicul au fost de acord ca are toate sansele sa devina o balerina faimoasa.

"Profesorul de joaca" Leon Magdan a incercat sa aduca echilibrul si pacea in sufletul oamenilor, spunand, in stilul propriu, povestea teatrului in umbre si a cerut audientei sa aiba grija de parintii si de toti cei apropiati.

Claudia Stroe, "dresoarea de baloane de sapun", a jonglat cu baloanele, dar a creat si o "oglinda" de sapun.

CITESTE SI:

Succes sau esec total? Cum arata 5 vedete care au apelat la bisturiu
Andreea Balan, atac dur la amanta lui Keo!

Cine sunt cei de la Brio Sonores


Grupul artistic Brio Sonores s-a infiintat in urma cu cinci ani. Cei opt membri au facut parte initial din corul Seminarului Teologic "Sfintii Trei Ierarhi", de pe langa Manastirea Zabriceni. Membrii formatiei au varste cuprinse intre 22 si 35 de ani. Valeriu, Adrian si Alexei sunt solisti ai Teatrului de Opera si Balet, iar restul sunt studenti ai Academiei de Muzica, Teatru si Arte Plastice.

Sursa foto: adevarul.ro

Abia anul trecut, tenorii au schimbat registrul bisericesc si au inceput sa abordeze genul pop-opera, miscare inspirata judecand dupa succesul pe care l-au cunoscut in scurt timp.

Isi fac studio din banii de premiu

"Suntem toti foarte buni prieteni, doar asa reusim sa mergem inainte si sa ne intelegem in orice moment", spun "intr-un glas" cei de la Brio Sonores.



Marele premiu obtinut la

"Romanii au talent" le da aripi celor opt tineri, care spera ca de acum vor ajunge sa cante pe marile scene ale lumii. Banii castigati, spun tenorii de la Brio Sonores, ii vor investi intr-un studio propriu, in care sa isi puna in practica toate ideile muzicale.

Ultimele trei editii ale concursului au fost castigate de rapperul Adrian Tutu, mentalistul Cristian Gog si de dresorul Bruno Icobet.

Sursa foto: pentruea.md

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului