Showbiz

#catalin crisan #iubita #concediu #paris

Catalin Crisan isi scoate iubita in lume. O duce la Paris

Catalin Crisan si noua lui iubita, , vor avea parte de prima lor vacanta impreuna. Cei doi indragostiti vor petrece cateva zile de vis la Paris.

Luna urmatoare, Alina Cupsa care este cadru medical, la fel ca si fosta sotia a lui Catalin , Lucia Bubulac , are programat un congres la Paris. Auzind acest lucru, Catalin n-a mai stat pe ganduri si a hotarat sa o insoteasca pe iubita, incercand astfel sa imbine utilul cu placutul.

Tinand cont de faptul ca Alina va fi ocupata cu congresul si timpul dedicat distractiei este oarescum limitat, cantaretul s-a gandit si la un program cu obiective turistice. Nu de alta, dar Alina a fost de noua ori pana acum in capitala Frantei, iar Catalin doar o data.

"Abia astept sa plecam. Am cumparat de mult biletele de avion. Vom plati si o diferenta la hotel ca sa luam o camera mai mare sau un apartament, pentru ca nu vrem sa ne inghesuim", a precizat Catalin Crisan pentru Cancan.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare