Showbiz

# avere basescu # divort eba #traian băsescu #elena basescu

Cati bani au de impartit Elena Basescu si Syda

Elena Basescu si Bogdan Ionescu au decis sa se desparta amiabil, la notar. Desi au doi copii, cei doi au decis ca nu mai este cale de a convietui impreuna si s-au separat. Fie ca a fost vorba de interventiile socrului Basescu, fie de indiscretiile ginerelui Syda, cert este ca, pe langa custodia comuna, cei doi mai au ceva de impartit: darul de nunta care s-a ridicat la peste 500.000 de euro. Bani ramasi dupa achitarea tuturor cheltuielilor legate de petrecere.

Reporterii Kanal D sustin ca exista o suma importanta pe care acestia au strans-o impreuna si care trebuie partajata. Este vorba despre banii stransi de Elena si Bogdan la nunta pe care au facut-o in septembrie 2012. Suma a fost declarata public deoarece EBa era la vremea aceea parlamentar european. In total, Eba si Syda au strans la nunta 459.780 de euro.

La urmatoarea declaratie de avere, din 2014, Eba a notat aceleasi conturi, numai ca suma totala era de 301.555 de euro, cu 158.225 de euro mai putin decat cu un an inainte, bani folositi, probabil, pentru achizitionarea apartamentului in care s-au mutat impreuna. Dupa 2014, EBa nu si-a mai completat declaratia de avere, pentru ca si-a incheiat mandatul de europarlamentar. 

Syda s-a mutat deja din caminul conjugal intr-un apartament. Ambii conduc bolizi de lux. Desi traieste, teoretic, dintr-o leafa de bugetar fiind angajata la Camera de COmert, EBa nu va astepta pensie alimentara de la sotul ei. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare