Showbiz

# divort vedete #divort Andreea Marin #Tuncay Ozturk #andreea marin

Ce decizie radicala a luat Tuncay dupa divortul de Andreea Marin

In sfarsit, Andreea Marin si Tuncay Ozturk sunt separati si in acte, nu doar in viata lor de zi cu zi. Divortul s-a pronuntat in aceasta saptamana si  totul a fost stabilit in 5 minute. Despartirea se pare insa ca nu a fost fara consecinte pentru terapeutul turc care acum are o situatie locativa... problematica.

Astfel, daca pana la separare Tuncay traia in vila luxoasa a Andreei, dupa ce aceasta i-a aratat usa, el s-a vazut neoit sa locuiasca in alta parte. Si pentru ca, spun apropiatii, incearca sa fie foarte chibzuit cu banii, acum domiciuliul sau este in clinica pe care si-a deschis-o in capitala.  

“Tuncay a fost nevoit sa plece rapid din casa din Pipera a Andreei Marin, intrucat, ea l-a anuntat ca divorteaza brusc, nu a pregatit terenul dinainte. De aceea,  nu si-a cautat nici macar un loc unde sa stea, ci si-a luat lucrurile si s-a mutat la clinica pe care o detinea in Bucuresti. De cateva luni bune, locuieste acolo si nu are de gand sa isi inchirieze un apartament. Desi nu sunt conditii de lux, asa cum era obisnuit in trecut, se simte bine la spitalul sau si merge pe ideea ca mai bine isi investeste banii in afaceri decat sa aiba parte de confort”, au dezvaluit apropiatii turcului pentru WOWbiz.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare