Showbiz

#cea mai frumoasa fetita #kristina pimenova #vedete intern #showbiz

Povestea nestiuta a celei mai frumoase fetite din lume

Kristina Pimenova a cucerit lumea cu chpul ei angelic, insa in spatele camerelor se ascunde mai mult decat imaginea unui model in devenire. 

Publicatia britanica The Daily Mail i-a dedicat un amplu articol, drept urmare a popularitatii ei tot mai mari pe retelele de socializare,  unde a adunat sute de mii de fani, milioane de aprecieri, dar si nenumarate critici. Publicatia prezintă și bilanțul scurtei cariere în modelling a celei mai frumoase fetițe din lume: sedinte pentru Armani Junior (de două ori), Roberto Cavalli (de două ori), Dsquared2, Minifix, Twin-Set Simona Barbiery, Ermanno Scervino Junior (de două ori), Fendi, D&G, Replay, Silvian Heach Kids (de două ori), Monnalisa (de două ori), Paessagino , Benetton Undercolors, Krytik, Lu Lu by Miss Grant și Brest (de două ori).

Succesul fetitei de doar 9 ani a fost si subiect de critica, parintii acesteia fiind acuzati ca isi exploateaza copilul pentru banii care le revin din aparitiile acesteia. Mama Kristinei sustine insa ca fetita face acest lucru doar in timpul ei liber, destul de putin, deoarece in afara de scoalla, cea mica face de 6 ori pe saptamana cursuri de gimnastica ritmica. Mai mult, potrivit Glikeriei, Kristina nu are nici apariții în emisiuni de televiziune sau în spectacole, pentru că mama ei le consideră nesănătoase. In plus, sedintele foto nu presupun machiaj, ci doar schimbarea tinutelor, lucru pe care micuta il considera distractiv.

"E o regulă de bază în ședințele foto serioase: fără machiaj pentru copii. Niciodată nu folosim machiaj, singura excepție e pentru buze, unde e permis balsamul, nu pentru a da strălucire, ci pentru că sunt uscate, ceea ce se întâmplă des la copii. Dar fără ruj sau machiaj", spune Glikeria Pimenova, adăugând: "Vreau ca ea să rămână așa drăguță cum e acum și să fie fericită. Nu vreau să fie o celebritate sau un star, nu acesta e obiectivul meu. Îmi doresc să-i dezvolt aptitudinile și dacă va ajunge faimoasă cândva, vreau ca ea să-și amintească de acei oameni care sunt mai puțin norocoși."

Frumusețea angelică a Kristinei se datorează, fără îndoială, și rădăcinilor arctice ale mamei sale, care insa nu s-a folosit nicidata de acest llucru pentru a-si face o cariera in fashion. "N-am nicio legătură cu modellingul, n-am înălțimea necesară și am fost mereu cinstită cu mine, deși am primit oferte când eram tânără. Acesta e un domeniu în care trebuie să fii printre cei mai buni 100 din lume, altfel nu merge", crede ea. 

CITESTE SI: O minune de copil! Ce dulce e baietelul Danei Rogoz

Fetita Oanei Roman, la primul Mos Nicolae

După ce a terminat liceul, Glikeria a lucrat ca reporter TV, apoi a intrat la facultate, unde a studiat economie internațională, deși știa că atunci nu avea unde să-și practice meseria în Rusia. Prima ei fiică, Natalia, s-a născut când ea avea 21 de ani, așa că a rămas în țară și a lucrat în asigurări. Apoi a găsit un post la departamentul comercial al clubului de fotbal Lokomotiv Moscova, unde l-a cunoscut pe soțul ei, Ruslan Pimenov, tatăl Kristinei.

"Natalia are 18 ani acum, e la o școală privată foarte bună din Marea Britanie, dar cred că-și va continua studiile în Rusia. Ea n-a pozat când era mică, dar este foarte mândră de succesul surorii mai mici, ca și Ruslan. Nu e invidioasă, ea are alte obiective în viață", explică mama Kristinei. 

Tu ce crezi despre Kristina?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului