Showbiz

# divort borcea #vedete divort #vedete copii # alina vidican #cristi borcea

Ce viata duce Alina Vidican de cand a divortat de Cristi Borcea

Dupa un scandal in mare parte televizat, Alina Borcea s-a induplecat si a divortat de sotul sau aflat in puscarie. Acum isi traieste tineretea departe de acesta si de scandalul divortului, in SUA, alaturi de cei doi copii pe care ii are cu fostul patron dinamovist.

De când a ajuns în America, Alina face sport în fiecare zi, fie că e vorba la sala de forţă a stabilimentului în care locuieşte, fie pe plajele din Miami, scrie Click, care a obtinut aceste informatii in exclusivitate. La primele ore ale dimineţii, blonda iese la malul oceanului, îşi ia obiectele cu care face exerciţii şi, zeci de minute transpira sub razele arzătoare ale soarelui. Iar eforturile ei se văd, Alina având acum o siluetă de invidiat, cu musculatura bine definită şi cu multe kilograme în minus.

Mai mult decat atat, dupa cum o arata si fotografiile postate de Alina Vidican pe conturile de socializare, acum si-a reluat si viata sociala. Daca in ultimii ani se retrasese din viata publica, fiind probabil agasata mai intai de procesul si condamnarea sotului, apoi de scandalul legat de Valentina Pelinel, acum ea a reinceput sa iasa in oras si sa se distreze cu prietenele ei. Cine stie, in curand poate va anunta si o noua cucerire!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare