Showbiz

#cristiano ronaldo #showbiz #lionel messi #vedete extern #fotbalisti de la Mondiale

Cei mai "mondeni" fotbalisti de la Mondiale: de la aventuri fara numar, la scandaluri sexuale

Viata de fotbalist la o echipa mare e complicata. Sau cel putin asa pare, judecand dupa numarul mare de scandaluri in care au fost implicati jucatori din intreaga lume. Iata-le pe vedetele Mondialului si mondenitatile care le-au facut celebre si printre cei care nu iubesc neaparat sportul rege.

Cristiano Ronaldo


Sursa foto: businessinsider.com

Starul portughez Cristiano Ronaldo a bifat pana acum aproape tot: a obtinut Balonul de Aur, are o avere estimata la aproape 130 de milioane de euro, este curtat de o multime de femei, dar a si fost arestat pentru viol, acuzatie care insa s-a dovedit nefondata. Pentru ca arata bine si pentru ca il cunoaste o lume intreaga, Cristiano Ronaldo a fost imaginea celebrei case de moda Armani, iar anul trecut a pozat pentru Nike. Doar din colaborarile cu firme de prestigiu obtine anual aproape 40 de milioane de euro.

In materie de femei, fotbalistul a bifat o multime de cuceriri, printre care celebritati precum Paris Hilton, Maria Sharapova sau Kim Kardashian. Cristiano Ronaldo se pare ca a devenit de ceva vreme fidel unei singure femei, frumoasa Irina Shayk.

CITESTE SI:

Top 5 destinatii exotice in care si-au petrecut vedetele luna de miere

Il lasa "veveritele" pe Maruta pentru Razvan si Dani?

Lionel Messi

Sursa foto: hdwallpapersly.com

La concurenta cu Cristiano Ronaldo, pe toate planurile, este Lionel Messi, atacantul argentinienilor. A avut o viata atat de tumultoasa pana la cei 27 de ani, incat, dupa ce a fost transpusa intr-o carte, acum va fi ecranizata. Poate ca diferenta majora dintre Messi si Ronaldo este ca primul nu a avut atata succes la femei. Chiar una dintre fostele sale iubite,  Macarena Lemos, un fotomodel sud-american, a anuntat recent ca "a devenit lesbiana", dezamagita de experientele avut cu barbatii.

Lionel Messi are un baietel in varsta de doi ani cu frumoasa Antonella Rocuzzo.

Si un amanunt inedit: anul trecut, el a recunoscut ca a citit o singura carte in toata viata sa: biografia fotbalistului Diego Maradona.

Neymar da Silva Santos


Sursa foto: worldsportswag.com

Un alt fotbalist cu o viata mondena incarcata este Neymar da Silva Santos, atacantul brazilienilor. Fotbalistul, in varsta de doar 22 de ani, a fost implicat fara sa vrea intr-un scandal cu droguri in Brazilia. Imaginea starului Barcei a fost folosita de un dealer de droguri! Neymar castiga anual 35 de milioane de euro din publicitatea pentru companii precum Nike, Volkswagen, Red Bull, Panasonic.

Zilele trecute, fotbalistul a castigat un proces cu Playboy, care va trebui sa retraga de pe piata toate numerele pentru care a pozat modelul Patricia Jordane, cea care a incercat sa isi faca reclama pe carca lui Neymar. In articolul scris despre ea in Playboy, Patricia Jordane este prezentata drept "bruneta care l-a incantat pe Neymar", insa starul Barcelonei n-a recunoscut in niciun moment relatia cu Jordane, care a fost considerata luni bune de presa din Brazilia iubita lui.

Wayne Rooney



Sursa foto: wallcapture.com

Nu este unul dintre "frumosii" Mondialului, insa este implicat intr-o multime de scandaluri. Wayne Rooney, atacantul echipei Nationale a Angliei, s-a despartit de sotia lui, Collen, dupa ce a inselat-o cu doua prostituate. In urma acestui scandal intors luni de zile pe toate partile de presa tabloida din Marea Britanie, Coca Cola i-a reziliat contractul de publicitate.

Mario Balotelli


Sursa foto: manchestereveningnews.co.uk

Unul dintre fotbalistii cunoscuti pentru viata extra-sportiva tumultoasa este si Mario Balotelli, atacantul italienilor. El s-a laudat chiar ca a avut mai multe iubite decat goluri marcate, adica peste 70! Se pare insa ca s-a potolit. Inainte de inceprea Campionatului Mondial, el a cerut-o de sotie pe iubita sa, frumoasa Fanny Neguesha.

Este renumit pentru aparitiile sale excentrice si pentru remarcele rasiste.

Sursa foto: wallpaperdep.com


 


 

 

 

 

 

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului