Showbiz

#vedete #tatici #vedete intern #vedete extern

Cei mai sexy tatici in 2014

Pe unii dintre ei nu credeam ca ii vom vedea vreodata in postura de tatici, iar pe altii nu ne mai saturam sa ii admiram in poze alaturi de prichindeii lor. Este vorba de cativa barbati celebri si sexy ai showbizului autohton si hollywoodian, care ne vor surprinde in rolul de tatici in 2014!


Mircea Badea

Una dintre cele mai mari surprize ale acestui sfarsit de an monden ne-a rezervat-o celebrul prezentator si moderator al emisiunii "In Gura Presei", Mircea Badea. Desi are o relatie de 12 ani cu frumoasa Carmen Bruma, nimeni nu s-ar fi gandit ca Badea va deveni tatic inainte de a renunta la statutul de burlac convins. Desi nu sunt casatoriti, cele doua vedete au ales sa devina parinti anul viitor, frumoasa lui partenera de viata fiind gravida in patru luni.


Connect-R

Transformarea lui Connect-R din postura de artist noncoformist in barbat de casa, sot si viitor tatic a surprins pe toata lumea cand celebrul cantaret a ales sa o ia de sotie, in vara, pe frumoasa Misha. Acesta a cunoscut-o prin intermediul lui Dj Sava, impreuna cu care artista canta la acea vreme. Acum, cei doi indragostiti asteapta primul copil, iar Connect-R va experimenta pentru prima data rolul de tatic, postura de care este mai mult decat entuziasmat, dupa propriile declaratii.


Brian Austin Green

Brian Austin Green, in varsta de 40 de ani, ramane unul dintre cei mai sexy actori si tatici de la Hollywood. Vedeta va deveni pentru a doua oara tatic in 2014, dupa ce sotia sa, frumoasa Megan Fox, a anuntat, la sfarsitul verii, ca este gravida pentru a doua oara. Postura de parinte pare sa-i prinda foarte bine actorului, intrucat, desi inainteaza in varsta, pare sa intinereasca cu fiecare an care trece.


Gavin Rossdale

Gavin Rossdale este unul dintre cei mai sarmanti actori de la Hollywood si artisti rock, dar si un tatic prolific si perseverent, intrucat in 2014 urmeaza sa devina tatic pentru a treia oara. Gwen Stefani, sotia artistului, este insarcinata din nou, dupa ce in 2006, l-a nascut pe Kingston, iar in 2008, pe Zuma.



Sursa foto: cronicazilei.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare