Showbiz

#stefan banica jr #showbiz #vedete intern #violenta Stefan Banica

Cele doua fete ale lui Stefan Banica Jr.: idol pe scena, cosmar acasa

Stefan Banica, omul de pe scena si cel de acasa. Doua personaje total diferite, sustine psihiatrul Florin Tudose. Copilaria nefericita a artistului se reflecta acum in comportamentul sau agresiv in viata de cuplu, este de parere specialistul.

Asa tata, asa fiu

Sursa foto: enational.ro

Afirmatiile fostului partener de afaceri Sabin Ivanof, cel care a spus zilele trecute ca Stefan Banica o lovea si o jignea adesea pe fosta sa sotie Andreea Marin, vin sa intareasca, de fapt, zvonurile care existau deja potrivit carora artistul a fost extrem de violent cu cele care i-au fost partenere de viata. Psihiatrul Florin Tudose este ferm convins ca solistul se comporta autoritar si agresiv pentru ca, in copilarie, ar fi fost martor la astfel de scene.

"Bataia este pentru Banica argumentul suprem de a face ordine, de a-si afirma puterea, de a-si impune punctul de vedere. Este de notorietate faptul ca tatal sau (actorul Stefan Banica - n.r.) a fost un barbat mai usuratic, care a facut multe cuceriri la viata lui, fiind intr-o permanenta cautare a femeii perfecte. Si, pentru ca nu a gasit-o, se intorcea acasa, unde era, probabil, galagie si singurul mod in care putea sa faca ordine era bataia. Posibil, si Stefan Jr a fost nevoit sa asiste la multe astfel de momente in copilarie si a luat faptele tatalui, care se purta destul de dur si cu el, drept model pentru a le aplica la randul sau la maturitate, in viata de zi cu zi. A existat o frica in el, pentru ca tatal lui era autoritar. El si-a dat in petic dupa moartea tatalui, semn ca ii era teama de acesta si ca ii accepta autoritatea", a declarat psihiatrul pentru libertatea.ro.

CITESTE SI: Despartire cu noroc. Ce afaceri banoase fac vedetele dupa divort

Cum arata Carmen Bruma la doar cateva zile dupa ce a nascut!

Idolul femeilor

Sursa foto: cancan.ro

Pe scena, insa, Banica este un artist desavarsit si un barbat dupa care multe femei suspina adanc. De altfel, asta s-a vazut si in viata sa personala extrem de tumultoasa. A fost casatorit de doua ori, o data cu Mihaela Radulescu, apoi cu Andreea Marin. Insa artistul a avut parte de mult mai multe relatii. A trait o vreme cu Cristina Topescu, apoi cu Camelia Constantinescu, cea care i-a nascut primul copil, Radu Stefan. Multa vreme, insa, nimeni nu a stiut nimic despre comportamentul sau violent.

"Exista multe femei din viata lui Banica Jr pe care acesta le-a supus unor tratamente traumatice, carora le-a aplicat corectii dupa modelul invatat de acasa. Nu spun ca are vreo boala mintala, el asa este ca fire, extrem de impulsiv cu femeile... Practic, nu se poate stapani".

Prima care a avut curajul sa-i deconspire caracterul a fost Cristina Topescu. "Stefan e impulsiv, primitiv in relatia cu o femeie. Ameninta, facea crize de gelozie urate, in care nu isi mai controla limbajul si jignea. A ramas de pomina un episod in care a venit sa ma ia de la televiziune si, ca sa ma convinga sa ma intorc acasa - pentru ca iar plecasem -, tinea un cutit mare de bucatarie sub haina si-mi spunea ca ma omoara daca in clipa aia nu merg cu el acasa", a povestit Cristina.

Andreea Marin a vorbit despre violenta conjugala

Sursa foto: romaniatv.net

Chiar si asa, femeile au continuat sa roiasca in jurul sau. "In mod inconstient, chiar asta cautau, ele provenind, probabil, tot dintr-un mediu familial destramat. Era dorinta lor de a avea un barbat care sa le bata. Uitati-va ca ele nu au facut scandal, nu au iesit sa vorbeasca despre tratamentul umilitor la care au fost supuse", a mai precizat Florin Tudose pentru libertatea.ro.

Andreea Marin a amintit si ea voalat despre pornirile violente ale cantaretului. "Pentru mine, infidelitatea nu este un motiv de divort. Sunt lucruri mult mai grave de atat, care pot insoti infidelitatea. De pilda agresivitatea, reactiile necontrolate ale omului de langa tine, mai ales cand acestea se petrec sub ochii omuletului de langa tine. Nu as suporta sa accepte sa i se arunce o palma, doar ca asa a vazut la mama ei", a spus Andreea in emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

Sursa foto: radioiasi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare