Showbiz

#teo #showbiz #maria marinescu #bianca dragusanu #vedete intern #casnicii vedete

Topul casniciilor-fulger din showbiz. De ce divorteaza vedetele dupa nici un an

Casnicia nu mai dureaza ca pe vremuri pana la adanci batraneti. Dragostea se stinge mai repede decat ne-am fi imaginat. Cel putin in cazul unor cupluri din showbiz, care, dupa nunta mare cu tam-tam, divorteaza chiar si dupa o luna!

Medicul Kasem si Loredana, divort dupa o luna


Sursa foto: wowbiz.ro

Intrat deja in lumea mondena prin prisma vedetelor pe care le-a "infrumusetat" in ultimii ani, chirurgul estetician Kasem Abu Bakr divorteaza la doar o luna dupa ce s-a casatorit cu Loredana. Cei doi au decis de comun acord sa puna punct casniciei.

"Am hotarat impreuna cu sotul meu, Kasem Abu Bakr, sa mergem pe drumuri separate. Suntem decisi sa pastram o relatie de prietenie, civilizata, ca intre doi oameni maturi care nu se feresc sa recunoasca atunci cand au gresit. Motivele acestei decizii ne privesc doar pe noi doi si nu dorim ca acestea sa formeze obiectul unor speculatii", a declarat Loredana, pentru wowbiz.ro.

CITESTE SI:

Erika Eleniak, imbracata de un designer roman
Iata care este pretul frumusetii Angelinei Jolie!

Centenarul care a absolvit liceul la 72 de ani, dar care a avut mereu “dragostea de carte in minte”

 

Maria Marinescu si Ion Ion Tiriac s-au despartit dupa doua luni


Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Casatoria dintre Maria Marinescu si Ion Ion Tiriac a durat un pic mai mult. Cei doi au divortat dupa doar doua luni. Motivul invocat a fost unul de-a dreptul umitor!

"A fost o gluma. Amandoi stiam ca nu e nimic pe termen lung. Cred ca ne plictiseam amandoi", a declarat Maria Marinescu. Designerul s-a casatorit ulterior cu Frank Colin, insa si cu acesta este acum in divort, dupa ce omul de afaceri a fost acuzat de trafic de droguri si se afla incarcerat intr-o inchisoare in Franta.

Bianca si Victor Slav, mariaj de trei luni

Sursa foto: yve.ro

Trei luni a durat mariajul mult mediatizat al Biancai Dragusanu cu Victor Slav. Dupa o iubire ca o telenovela, cei doi s-au casatorit cu mare fast, dar casnicia lor s-a incheiat cu un mare taraboi dupa ce roscata, la doar trei luni de la nunta, a decis sa dea o fuga pana la Paris, unde a petrecut cateva zile cu Adrian Cristea, fostul sau iubit. A urmat un intreg scandal, apoi un divort in fata camerelor de luat vederi. La mai bine de jumatate de an de atunci, cei doi au ingropat securea razboiului si s-au impacat.

Teo si Iosef Constantin, divort dupa sase luni


Sursa foto: libertatea.ro

Teo Trandafir s-a maritat in urma cu doi ani cu fostul rugby-ist si om de afaceri Iosef Constantin. Prezentatoarea TV parea mai fericita ca niciodata si era convinsa ca si-a gasit marea dragoste. Din pacate, mariajul lor nu a tinut decat pana la sfarsitul anului, cand au divortat. Motivul real al despartirii nu a fost facut nici pana acum public.

Sursa foto: maselliwarren.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare