Showbiz

#showbiz #natalia barbu #printul harry #vedete intern #vedete extern #vedete fara fite

Celebritati care au renuntat la fite: poarta haine de la taraba, fac piata, repara televizoare

Au bani cat poate nici nu au visat si sunt cunoscute de o tara, ba chiar de o lume intreaga. Cu toate acestea, multe vedete refuza sa poarte mantia grea a celebritatii si se comporta ca niste oameni absolut normali.

Connect-R, de la Louis Vuitton la haine din targ

Sursa foto: libertatea.ro

Connect-R si-a recunoscut intotdeauna originile modeste, si faptul ca nu uita de unde a plecat o demonstreaza si felul in care se imbraca. Mai exact, artistul a afirmat nu o data ca imbina haine "de firma" cu unele ieftine, important e ca aspectul final sa fie cel scontat. "Niciodata nu am tinut cont de trend. Efectiv, daca imi sta bine cu ceva, cumpar, chit ca nu stiu cat costa sau costa foarte mult, chit ca e o toala ieftina din piata. M-a intrebat o vedeta de la noi de unde mi-am luat puloverul si adidasii. I-am raspuns: incaltamintea e Louis Vuitton, iar puloverul este din piata Crangasi. A strambat din nas si mi-a replicat uimita: Crangasi? Hai ma, nici chiar asa!", a declarat artistul pentru perme.ro.

CITESTE SI:

Ilie Nastase, dator-vandut fostei neveste. Iata ce suma colosala trebuie sa ii dea

Ti-ai propus sa slabesti? Acum ai doua noi motive pentru a scapa de kilogramele in plus!


Natalia Barbu, femeia bogata care face piata

Sursa foto: facebook.com

Chiar daca s-a casatorit cu miliardarul Nicolae Sota si isi poate permite cele mai selecte locuri pentru cumparaturi, cantareata Natalia Barbu este vazuta in fiecare saptamana la cumparaturi la piata. "Ador sa merg duminica la piata sa cumpar tot felul de bunatati. Iepurasul l-am admirat, nu l-am luat acasa", a scris vedeta pe Facebook alaturi de o fotografie cu un iepuras aflat la vanzare.

Sofia Vicoveanca, reclama la un magazin comunal

Sursa foto: bucurestiorasulmeu.ro

Interpreta de muzica populara Sofia Vicoveanca da dovada de caracter, dar si de o modestie iesita din comun. Cantareata a acceptat sa isi asocieze imaginea cu cea a unui magazin din comuna Marginea, din judetul Suceava. Intr-un videoclip de promovare, Sofia Vicoveanca interpreteaza rolul principal.

Printul Harry, depanator TV

Sursa foto: dailymail.co.uk

Nici fetele regale nu se dau in laturi de la gesturi care sa le demonstreze umanitatea. Aflat intr-o vizita in Chile, printul Harry a reparat televizorul unei familii exact la timp pentru ca membrii acesteia sa poata viziona un meci de fotbal de la Cupa Mondiala din Brazilia. "Acum pot sa spun la toata lumea ca printul Harry este depanatorul meu TV!", a spus Coca Perez, cel in casa caruia a intrat printul.

Aventuri in Loja Regala de la Wimbledon



Turneul de la Wimbledon aduce in tribune nu doar zeci de mii de oameni obisnuiti, ci si o multime de personalitati. In Loja Regala si-au facut aparitia in acest weekend sportivi celebri in intreaga lume, cantareti si personalitati cu sange albastru. Iar momentele amuzante surprinse de fotografi nu au fost deloc putine. David Beckham, care a venit insotit de mama sa, a uitat de eticheta impusa de locul in care se afla si au facut amandoi galerie intr-un mod foarte zgomotos.


 

Sursa foto: dailymail.co.uk

Si golferul Ian Poulter a fost surprins intr-un moment de maxima uimire atunci cand a dat cu ochii de decolteul extrem de generos al cantaretei Camilla Kerslake Morgan. Si cum altfel cand, pana la urma, se spune ca "Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place".


 

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare