Showbiz

#showbiz #vedete intern #Denisa Botcari #iubite milionari # Madalina Apostol #Alina Peneaca

Cenusaresele din showbiz. 3 noi vedete care le-au sucit mintile milionarilor

Au forme perfecte, stiu sa seduca barbati pretentiosi si au reusit sa castige atat un confort financiar deplin, cat si un strop de celebritate. Este vorba despre Cenusaresele din showbiz, vedete aparute peste noapte, care le-au sucit mintile milionarilor si au castigat astfel cadouri scumpe, apartamente de lux si atentia mass-media. Iata cine sunt norocoasele!

1. Madalina Apostol

La doar 29 de ani, Madalina Apostol se bucura de o viata plina de lux, datorita talentului sau de a seduce milionari. Numele tinerei brunete a ajuns prima oara in presa datorita prieteniei sale cu Monica Gabor, iar acum rasuna mai puternic datorita relatiei pe care o are cu nababul Nick Radoi. Dupa ce s-a iubit cu mai multe dive din showbizul autohton, precum Anamaria Ferentz sau Anda Adam, milionarul care locuieste in SUA are ganduri extrem de serioase cu noua lui cucerire, Madalina Apostol.

Cei doi s-au cunoscut pe o retea de socializare, s-au imprietenit, iar Nick a invitat-o la vila lui din California la inceputul verii. De atunci, Madalina este rasfatata de iubitul ei instarit cu petreceri exclusiviste, haine scumpe, un apartament ultramodern in Bucuresti si bijuterii de mii de euro. Cel mai recent cadou: dupa doua luni de relatie, Nick Radoi se gandeste deja sa ii ceara mana voluptoasei brunete!


Sursa foto:click.ro

CITESTE SI:

Vedete care au ajuns din obeze piele si os
Cine sunt romancele de pe copertele celor mai prestigioase reviste din lume

Vrei sa pari mai inteligent? Iata ce ai de facut!

2. Alina Peneaca

Alina Peneaca este un fotomodel international in varsta de doar 22 de ani, care i-a luat locul actritei Monica Barladeanu in inima milionarului in dolari Bobby Paunescu (39 de ani). Inca din luna decembrie a anului trecut, cei doi au inceput o relatie serioasa, pe care si-au asumat-o public abia dupa 3 luni. Cei doi s-au afisat la nenumarate evenimente mondene impreuna, iar Alina se declara cea mai fericita femeie in bratele regizorului faimos.

Sursa foto:click.ro

3. Denisa Botcari

Recent, a aparut in showbizul romanesc o noua vedeta cu calitati de manechin, pe numele sau Denisa Botcari. Blonda are in palmares relatii cu barbati celebri si bogati, precum Catalin Botezatu, Adrian Cristea si Irinel Columbeanu. Numele sau a aparut in presa dupa cele cateva nopti petrecute in compania lui Cristea, despre care s-a grabit sa povesteasca in emisiunile televizate.

In prezent, Denisa are o relatie cu un miliardar englez in varsta de 60 de ani, care o rasfata exact ca pe o printesa. Mai mult decat atat, barbatul i-a oferit si o suma importanta de bani pentru a incepe o afacere in Romania.

Sursa foto: rtv.net

Foto principala: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare