Showbiz

#Uite cine Danseaza! #antonia #alex velea

Cine baga zazanie intre Antonia si Alex Velea. Totul este regizat!

Participarea Antoniei si a lui Alex Velea la show-ul dedicat dansului de la ProTV ar fi trebuit sa aduca saptamanal o suma frumusica de bani in conturile artistilor. Antonia primeste chiar 5000 de euro pentru fiecare aparitie, insa banii nu aduc fericirea, sustin surse din  apropierea cuplului. Mai mult chiar, Antonia nu este deloc fericita ca iubitul ei are o partenera atat de sexy. 

Show-ul "Uite cine danseaza" reuneste 12 vedete cu 12 coregrafi care isi doresc cu totii premiul cel mare de 100.000 de euro. Se pare insa ca totul este gandit in amanunt pentru ca formatul sa nu sufere acelasi esec ca la Antena 1. Astfel, Antonia si Alex Velea ar fi inceput deja sa se racaie din cauza Ecaterinei Dosa, moldoveanca sexy cu care danseaza cantaretul. Antonia este geloasa foc si i-ar urmari lui Velea toate miscarile, mai sustin sursele citate.

De altfel, tot pentru zazanie ar fi fost aduse pe acelasi platou si vechile rivale Andreea Marin si Mihaela Radulescu. Cele doua nu pierd ocazia sa se intepe in direct, desi fac eforturi sa fie politicoase una cu cealalta. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare