Showbiz

#kim kardashian #showbiz #Anastasia Soare #vedete intern # nunta kim kardashian

O romanca la nunta lui Kim Kardashian. Cine este aceasta!

La nunta lui Kim Kardashian cu Kanye West a participat si Anastasia Soare, romanca supranumita “Regina sprancenelor de la Hollywood”.

Celebrarea casatoriei dintre Kanye West si Kim Kardashian a adunat laolalta nume sonore de la Hollywood, precum cantaretul John Legend, actorul Jaden Smith sau cantareata Lana Del Rey. Printre toate aceste vedete, la eveniment a fost invitata si o romanca. Anastasia Soare, cunoscuta drept “Regina sprancenelor de la Hollywood” este cea care se ocupa si de sprancenele lui Kim Kardashian. Drept multumire pentru serviciile sale, Kim a invitat-o pe romanca sa ia parte la marele eveniment.

In salonul sau din Los Angeles (SUA), Anastasia Soare isi traieste visul american. Dupa multa munca si multe incercari, Anastasia a descoperit un stil propriu de a pensa sprancenele, stil care a promovat-o rapid in randul starurilor americane. Profesionalismul sau si calitatea serviciilor pe care le ofera le-au determinat pe vedetele de la Hollywood sa ramana fidele salonului ei. Printre clientii fideli ai romancei se numara Jennifer Lopez, Madonna si chiar David Beckham.

Foto: crushable.com

CITESTE SI: Scandal intre cei mai mari actori ai Romaniei

Dieta-varcolac te ajuta sa slabesti 3 kilograme intr-o zi

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului