Showbiz

#cabral #showbiz #vedete intern #concedieri Pro TV # restructurari pro tv

Cine i-a salvat lui Cabral slujba din trustul Pro

Desi i-a fost suspendata emisiunea, Cabral este una dintre vedetele care ramane in trustul Pro. Potrivit propriilor declaratii, jobul i-a fost salvat de o persoana foarte apropiata. 

Dintre atatea vedete pe care nu le vom mai vedea din aceasta vara la Pro TV, ci la rivalii de la Antena 1 sau Kanal D, nu face parte si unul dintre cei mai indragiti prezentatori ai trustului, Cabral Ibaka, responsabil pana de curand de pupitrul Povestirilor de Noapte de la Acasa TV. Vedeta a povestit deschis despre ce se intampla in trustul de pe Pache Protopopescu si cui ii datoreaza faptul ca inca se afla la Pro Tv. 

"Probabil ca ati auzit de schimbarile care se intampla acum in trustul Pro. Schimbari pe care nu le-a prevestit nimeni, modificari ce schimba intreaga piata de media de la noi. Sunt in Pro de 13 ani. Ani buni, frumosi in care am strans prieteni si patanii, multe ore de munca dar si de ras si distractie. Povestiri de Noapte, emisiunea pe care o prezentam de 8 ani s-a oprit. Toti au presupus ca si eu m-am oprit. Si-atunci au inceput telefoanele si - multumesc lui Dumnezeu - ofertele. Eu, totusi...

Dar stai putin ca trebuia s-o iau invers... vorbind despre mama. Mama mea a fost workaholica. Big time. [....] Vedeam cat si cum munceste, o bombaneam si comentam de pe margine pana am inceput sa muncesc si eu si... m-am trezit ca o copiez fix in chestiile pe care le vedeam la ea si le criticam... Daca e ceva de facut... atunci trebuie facut. Chiar daca te doare capul, chiar daca esti racit.

M-am dus sa-mi prezint emisiunile cu 41 de grade febra, racit, cu oase rupte sau articulatii blocate. Si mi se parea normal sa ma duc cat timp puteam si nu-mi faceam rau. Au fost si cazuri cand trebuia sa ma dau batut, dar... au fost rare si intotdeauna motivate. Revenind la discutia de azi... s-a schimbat conducerea trustului in care lucrez. La evaluare am iesit bine, chiar foarte bine. Au decis sa-mi propuna sa raman, pentru ca au considerat ca merit.

Si cand mi-au spus de ce cred ei ca merit mi-au repetat exact lucrurile pe care le-am copiat de la mama, lucruri pe care le poti uni sub ideea de "respect pentru locul meu de munca". Stiu ca nu e cool sa scriu despre asta, despre mame si respect pentru munca, dar n-am alergat dupa culeanu pana acum, n-o fac nici acum... Sunt recunoscator mamei mele pentru ca a reusit sa ma invete sa-mi fac treaba cum trebuie, sa-mi respect munca", a scris Cabral pe blogul sau.

CITESTE SI: 3 exercitii care te scapa de celulita 

Directorul Pro TV rupe tacerea!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului