Showbiz

#showbiz #teo trandafir #oana roman #vedete plinute #mihaela borcea #vedete intern #vedete kilograme

Cine sunt plinutele din showbiz care nu reusesc sa invinga lupta cu kilogramele

Mai multe vedete din showbizul autohton par sa fi pierdut batalia cu greutatea. Le vezi adesea la televizor, ba mai grase, ba mai slabe si de multe ori te intrebi ce se intampla de nu reusesc sa se mentina in forma. Cele mai multe pun totul pe seama problemelor medicale.

Mihaela Borcea

Sursa foto: wowbiz.ro

Necazurile din ultimele luni si-au pus amprenta pe silueta Mihaelei Borcea. Dupa ce reusise sa slabeasca spectaculos, fosta sotie a lui Cristian Borcea a luat din nou proportii. Nu mai putin de 15 kilograme s-ar fi ingrasat in ultima perioada, dupa ce s-a supus unui tratament medical complicat menit sa o scape definitiv de problemele pe care le are inca de acum patru ani, cand a facut o intoxicatie cu mercur.

CITESTE SI:

Bahmu si Prigoana, vedete in tabloidele britanice

Iulia Vantur: "Ma las cautata..."

Oana Roman

Oana Roman a fost aproape intotdeauna tinta comentariilor rautacioase la adresa greutatii sale. Ea a dezvaluit la Kanal D faptul ca de vina pentru kilogramele in plus este o dereglare hormonala, pe fondul unor depresii care s-au perpetuat de cand avea 13 ani. Chiar daca in urma cu doi ani reusise sa scape de o mare parte din kilogramele in plus, sarcina a facut-o sa revina rapid la formele rotunjoare care au consacrat-o, dar despre care spune ca nu o deranjeaza defel. Chiar daca problemele medicale () din ultima perioada au "ajutat-o" sa mai scape de cateva kilograme, gurile spun ca este o reusita de moment ca urmare a stresului cauzat de cele trei interventii prin care a trecut, dupa infectia cauzata de cezariana.



Teo Trandafir

Cu ajutorul unui nutritionist, Teo Trandafir a reusit, acum 10 ani, performanta ca in timp-record sa slabeasca 60 de kilograme. "Am avut fluctuatii mari de greutate, care n-au depins de mine, dar asta n-a privit pe nimeni si nimeni nu m-a inteles vreodata. Pentru ca in Romania, si nu stiu daca doar aici, oamenii sunt tentati sa te judece dupa cum arati, nicidecum dupa ce gandesti sau dupa ce spui", a povestit prezentatoarea pentru csid.ro.

In urma cu trei ani, dupa ce a intrat in politica, celebra prezentatoare TV s-a ingrasat 15 kilograme, iar greutatea i-a dat mari batai de cap, ea ajungand sa fie operata de urgenta de pancreatita cronica. Din fericire, simpatica realizatoare si-a revenit si a reusit sa slabeasca din nou.

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Mihaela Tatu

In ultimii ani, viata Mihaelei Tatu s-a schimbat radical. Dupa ce a iesit din lumina reflectoarelor, vedeta s-a confruntat cu mai multe probleme de sanatate care au lasat urme pe trupul ei. Din cauza operatiei de colecist de la inceputul anului, aceasta a luat din nou cateva kilograme in greutate. "Provin dintr-o familie de ardeleni mancaciosi, cu o anumita mostenire genetica. Nici cand am fost slaba, nu am fost foarte subtire. Asa este constitutia. Sa zicem ca formele mele au fost mai voluptuoase", a spus Mihaela Tatu pentru cancan.ro.


Sursa foto: spynews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare