Showbiz

# ambulanta concert #concert carla's dream #Carla's Dream

Concert dramatic Carla's Dream. Artistii au oprit spectacolul

Trupa Carla's Dream va actiona in instanta organizatorii unui concert la care au participat dupa ce cateva persoane au lesinat si au ajuns la spital din cauza conditiilor improprii in care a fost organizat spectacolul. 

9 persoane au lesinat si a fost nevoie de interventia ambulantei ieri, la Piatra Neamt, unde Carla's Dream a sustinut un concert intr-un mall. Publicul numeros a fost insa inghesuit intr-un spatiu impropriu, astfel incat la un moment dat artistii au oprit concertul. 

"Am oprit concertul din Piatra Neamt. Temperatura imposibil de suportat pentru public, mai ales pentru copii. Mai multe persoane (inclusiv copii) care si-au pierdut cunstienta. Vom actiona legal. Oamenii au venit la un concert si nu la "mall" si, cu toate ca legal nu este responsabilitatea noastra, Va rugam sa ne scrieti pe mara.ciama@globalrecords.com pentru asistenta juridica gratuita in sensul acestui caz. De asemenea vom sesiza toate organele competente pentru a "sensibiliza" afaceristii care au adus 2 (DOUA!!!!!) baxuri de 6 sticle de jumatate de litru chiar cand a vazut prima persoana scoasa de ambulanta din sala supraplina! Nu ne vom lasa si ii rugam pe cetatenii din Piatra Neamt sa se solidarizeze in acest caz. Putea fi mult, MULT MAI GRAV! Acum depunem plangere la politie si lucram la sesizarile necesare. Asa concerte NU trebuie sa aiba loc niciodata! Ne cerem scuze de la toti care au venit cu sufletul deschis acolo, dar altfel nu puteam proceda. Post fara poza. Si prima data Va rugam - SHARE! Sa raspunda! P.S. Sa raspunda."- a fost mesajul postat de Carla's Dream dupa spectacol. 

Foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului