Showbiz

#showbiz #giulia anghelescu #sex vedete #confesiuni vedete #vedete intern #vedete extern #Adi Cristea

Confesiuni indecente. Vedetele vorbesc fara perdea despre viata sexuala

"A fost cea mai buna femeie la pat din viata mea" sau "Sexul ma mentine tanar" sunt doar doua dintre marturisirile picante pe care vedete din showbizul autohton le-au facut in ultima vreme. Iata cine sunt cei care au ales sa vorbeasca fara perdea despre viata intima.

Adi Cristea nu o poate uita pe Bianca Dragusanu

Sursa foto: mondenitatidinlumeadunate.blogspot.com

Prin patul lui Adrian Cristea au trecut multe femei, insa doar una ar fi fost in totalitate pe placul sau. Fotbalistul le-ar fi povestit prietenilor ca alta ca Bianca Dragusanu nu-i! "A fost cea mai buna femeie la pat din viata mea, de aceea, am sa ma intorc mereu la ea! E de nota zece! Cum ma face Bianca sa ma simt nu a reusit nimeni", le spunea Adi coechipierilor de la Universitatea Cluj, potrivit wowbiz.ro.

CITESTE SI:

Tragedie in viata Mihaelei Radulescu. A murit, iar ea nu se poate opri din plans!
Vedete in patru labe. Iata pe cine a doborat alcoolul!
E oficial! Toamna vine de...


Giulia Anghelescu, adepta sexului la volan

Sursa foto :fanatik.ro

Giulia Anghelescu si-a pus la punct un adevarat arsenal de seductie pentru a fi sigura ca isi tine sotul departe de alte ispite. Artista a marturisit anul trecut ca ii plac senzatiile tari, iar sexul in masina este una dintre ele! "Am facut sex la volan. Am in casa lucruri rusinoase care au dulapiorul lor, dar nu se afla in baie. Sotul meu imi sopteste ca pe o scara de la 1 la 10 sunt pe locul 10 la capitolul atractie", a marturisit Giulia pentru revista Ciao!.

Cornel Ilie, fantezii sexuale pe blog

Sursa foto: muziq.ro

Solistul trupei Vunk a incitat o multime de femei care i-au citit pe blogul personal fanteziile sexuale descrise cu lux de amanunte. "Ne gustam, ne hranim, ne devoram, ne transformam in canibali sexuali, ne muscam din trupuri si bucati din suflete. Ne vad cei din club, ne vede taximetristul in oglinda retrovizoare, ne vad vecinii cand intram in bloc, ne vedem noi in oglinzi si ne aud vecinii. Curg haine si ape de pe noi, se infig maini in par, degete adanc in piele, tocurile ei in podea si palmele noastre cer ajutor de la pereti sa ne sprijine. Mai devreme eram doua animale imbracate in civil, doi salbatici deghizati. Acum, suntem doua trupuri doar cu prenume, insemnati cu urme unice, irepetabile", a scris artistul.

Morgan Freeman, dependent de sex?


Sursa foto: yupi.md

Actorul american Morgan Freeman, in varsta de 77 de ani, a declarat intr-un interviu recent ca activitatea sexuala intensa il ajuta sa ramana tanar. "Daca ai parte de suficient sex, atunci asta te mentine tanar. Totul depinde de atitudinea ta fata de el. Asadar, daca multe reprezentante ale sexului opus iti spun ca esti sexy si daca iti mai si dovedesc asta, atunci nu esti niciodata prea batran", a declarat actorul.

Sursa foto: glamour.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare