Showbiz

Cristina Dochianu se dezbraca pentru Mandruta

Prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1 si asistenta lui Razvan si Dani au fost alese sa fie imaginea unui concurs de ambarcatiuni , care va avea loc in weekendul 7-8 iunie, povesteste Cancan.

Evenimentul fiind organizat de una dintre firmele lui Lucian Mandruta , "Echipa de PR". Cele doua vedete de televiziune s-au incadrat in cerintele organizatorilor competitiei, acestia cautand persoane sexy care sa fie protagonistele unei sedinte foto foarte senzuale, ce va avea loc pe iahturile din concurs.

Cristimica si Andreea Mantea vor incinge atmosfera, mai ales ca ele vor poza in bikini si vesta de salvare. Nu este prima oara cand Lucian Mandruta apeleaza la cele doua frumuseti, firma acestuia folosindu-se de imaginea lor pentru promovarea unei marci de automobile.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului