Showbiz

#brad pitt #johnny depp #gerard butler #showbiz #trecut vedete #vedete extern

Cu ce se ocupau vedetele inainte sa devina celebre. Surpriza totala!

Au o viata la care ravnim cu totii si nu ni le putem imagina altfel, insa, inainte sa cunoasca succesul, vedetele au pornit de jos. Iata cinci vedete si povestile lor de viata. 

Brad Pitt

Inainte de a deveni un actor celebru, dorit de majoritatea femeilor, Brad Pitt isi castiga traiul ca muncitor necalificat. A carat frigidere, a fost sofer de limuzina pentru stripperi si chiar a purtat un costum de gaina pentru un restaurant din California, Statele Unite ale Americii. Norocul i-a suras in 1987, cand, dupa ce a luat lectii de actorie de la Roy London, a primit un rol minor intr-un film. Astazi, Brad Pitt este unul dintre cei mai cunoscuti actori americani si in ultima vreme si-a luat in serios si rolul de producator.

Sursa foto: hdwallsource.com

CITESTE SI:

Noua moda in showbiz: cuceritorii vaneaza blondele
Centenarul care a absolvit liceul la 72 de ani, dar care a avut mereu “dragostea de carte in minte”
Pleci cu masina in concediu? Iata ce poti pati!

Johnny Depp

Copilaria lui Johnny Depp a fost una zbuciumata, fiind nevoit sa se mute dintr-un oras in altul, din cauza locului de munca al tatalui sau. La varsta de 15 ani, parintii lui au divortat, iar tanarul Johnny s-a distantat de tatal sau. Mai tarziu a inceput sa cante intr-o formatie, iar, pentru a sustine cheltuielile trupei, a fost nevoit sa vanda stilouri. In 1984, insa, soarta lui Johnny Depp avea sa se schimbe dupa ce l-a intalnit pe actorul Nicolas Cage. Acesta l-a prezentat unui impresar care a inceput sa-I gaseasca roluri in filme.




Gerard Butler

Fostul iubit al Madalinei Ghenea a absolvit Facultatea de Drept si chiar a lucrat un timp ca avocat al unei firme. A fost concediat, insa, la scurt timp. Inainte de a se angaja primise deja cateva roluri in filme, ceea ce l-a ajutat sa-si construiasca o cariera in cinematografie mai tarziu.




Bon Jovi

Pasiunea lui Jon Bon Jovi pentru muzica a inceput inca din copilarie, cand se visa un star rock la fel ca idolii sai, Bruce Springsteen sau Asbury Jukes. Cantaretul isi castiga banii facand curatenie in localul verisorului sau, in timp ce inregistra demo-uri si canta in cafenele pentru a se afirma. In 1983, trupa lui a fost remarcata de directorul unei case de discuri care le-a oferit un contract de impresariere. Numele formatiei vine de la numele de familie al artistului, Bongiovi.




Morgan Freeman

Actorul cu vocea inconfundabila isi castiga banii ca vanzator de ziare in adolescenta. Inainte de scoala, tanarul Morgan livra ziare vecinilor sai. Dupa ce a terminat liceul s-a alaturat fortelor aeriene pentru a deveni pilot pe un avion de lupta. Dupa ce si-a dat seama ca nu e meseria pe care si-a imaginat-o, Morgan Freeman a inceput sa joace in filme. Dupa multe roluri neinsemnate, a ajuns sa joace in filme celebre, iar vocea lui a devenit una dintre cele mai cunoscute de la Hollywood, datorita timbrului specific.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare