Showbiz

#jenna wade #priscila presley #actori Dallas #dallas

Cum a ajuns sa arate frumusica Jenna, din Dallas: "Esti ca monstrul lui Frankenstein"

Operatiile estetice, desi au ajutat-o sa aiba un ten aproape lipsit de riduri, aproape ca au desfigurat-o pe Priscila Presley. Cea care i-a fost sotie, timp de 6 ani, lui Elvis Presley, are acum 71 de ani, iar internautii au ajuns sa o compare cu  monstrul lui Frankenstein.

Priscila Presley a jucat in popularul soap american Dallas, interpretand rolul indragitei Jenna Wade. Frumusetea pe care o afisa in anii ’80 a palit insa dramatic. Priscila a fost invitata intr-o emisiune teelevizata pentru a vorbi despre fostul sau sot, Elvis Presley, dar aspectul ei fizic a fost cel care i-a socat pe telespectatori si pe internauti.

La cei 71 de ani ai sai, Priscilla Presley arata... incredibil de tanara, insa totul este doar rodul interventiilor estetice repetate. Desi este lipsita de riduri, ceea ce a ingrozit pe toata lumea este aspectul sau fizic complet nenatural.

Imagniile au ajuns si pe retelele de socializare, unde utilizatorii nu au ezitat sa-si dea cu parerea despre chipul neimbatranit al Priscillei, scrie Daily Mail. „Acesta ar trebui sa fie momentul sa spui «gata cu operatiile estetice», altfel arati ca monstrul lui Frankenstein”, a comentat unul dintre internauti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului