Showbiz

#iubita liviu varciu #bani liviu varciu # casa liviu varciu #case vedete #liviu varciu

Cum arata casa de fite a lui Liviu Varciu: cinematograf si crama

Liviu Varciu se pregateste sa devina om de casa - sot si tata. Este pe ultima suta de metri cu constructia vilei sale din Baneasa si spera ca 2016 sa-l gaseasca deja mutat acolo.

Lucrarile la vila au inceput anul trecut, insa au mers anevoios. Investitia in constructia casei se ridica pana acum la 50.000 de euro, insa mai este de lucru. Ba chiar prezentatorul Ham Talent a sistat lucrarile la un moment dat din lipsa de fonduri. El vrea ca totul sa iasa perfect, asa ca nu face compromisuri. 

Astfel, vila cu o suprafata de 135 metri pătraţi are patru dormitoare, o terasa uriasa si alte cateva accesorii absolut necesare: cinematograf, cramă, garaj, jacuzzi, buncăr şi un studio de înregistrări. “Sper, cu voia lui Dumnezeu, să fac Revelionul în casă nouă”, a declarat de curand pentru Click! Liviu Vârciu.

Tot ce ar mai fi de facut, pe langa mobilat, este ridicarea gardului, asa ca prezentatorul TV si-ar putea vedea in curand visul cu ochii. El spera ca in casa sa-si cladeasca in curand si o familie numeroasa, cu patru copii. De altfel a si declarat ca in vila sa isi va duce doar viitoarea sotie, nu orice cucerire. 

Foto: Click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului