Showbiz

# vedete operatie slabit #vedete grase #vedete slabe #ozana barabancea

Cum arata Ozana Barabancea dupa ce a slabit 42 de kilograme

Ozana Barabancea a slabit atat de mult incat a ajuns sa incapa in hainele fiicei sale. Dupa ce greutatea sa a fluctuat ingrozitor de mult, in sfarsit soprana pare sa-si fi recuperat talia de viespie. Si, pentru a atinge telul propus, Ozana este pregatita sa faca orice. Inclusiv sport, dupa un program intens si destul de greu. 

Vedeta a apelat la ajutorul lui Alexander Florescu, un antrenor popular printre celebritatile care doresc sa slabeasca sau sa se mentina in forma. Iar el nu a dezamagit-o, drept dovada forma extraordinara a Ozanei. 

”Sunt extrem de mândru de Ozana! Timp de două luni a dat dovadă de seriozitate maximă, ambiție, perseverență, multă muncă și voință de fier! Acum rezultatele vorbesc de la sine, iar împreună continuăm călătoria spre o siluetă perfectă și un stil de viață cât mai sănătos! Antrenamentele se vor axa mai mult pe tonifierea mușchilor, dar și pentru a scăpa de imperfecțiunile pielii de după slăbire. Pentru a avea parte de schimbări radicale de acest gen, este foarte important să îți dorești acest lucru și să te dedici 100% obiectivului tău. Și, să nu uităm,  alimentația este cheia succesului!”, a spus Alexander Florescu pentru Click!.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare