Showbiz

# alina borcea #afaceri #showbiz #Cristian Borcea #vedete intern #Patrick Borcea

Cum incearca Borcea sa isi salveze imperiul financiar: si-a pus copilul si nevasta la munca!

Cristi Borcea este inchis pentru sase ani si opt luni, insa, chiar si de dupa gratii tot isi supravegheaza atent afacerile. Sotia sa, Alina Borcea, este cea care a fost imputernicita sa ii tina sub control imperiul financiar, iar mai nou, fiul de numai 17 ani se va ocupa de hotelul de pe litoral care e pe mainile fostei neveste.

Patrick, vacanta la munca

Patrick, fiul cel mare al lui Cristi Borcea, va petrece toate cele trei luni de vara la mare. Nu la distractie, cum ar face orice tanar de varsta lui, ci la munca. Pustiul este hotarat sa le dea o mana de ajutor parintilor sai, asa ca va pleca la Eforie, unde se va ocupa de hotelul care este acum in grija Mihaelei Borcea.

Patrick se pare ca a luat initiativa, dupa ce tatal sau i-a transmis ca, atata vreme cat el va fi in puscarie, trebuie sa fie capul familiei si sa isi ajute mama, scrie cancan,ro. Asa se face ca Borcea Jr si-a luat in serios rolul de barbat, asta desi nici macar nu a facut majoratul.

"Pe toata perioada estivala, el va locui pe litoral, acolo va avea grija de hotelul tatalui sau din Eforie. Acolo sunt probleme mari, pentru ca afacerea nu mai scoate profit, ba chiar are pierderi mari. Patrick este dispus sa munceasca si 12 ore ore pe zi, in calitate de manager al hotelului, pentru a-l salva de la faliment. Are de gand sa scada si mai mult preturile si sa ofere turistilor pachete atractive. Este increzator in ideile sale, iar cel mai important lucru este faptul ca are mana libera de la mama sa. Are spirit intreprinzator, asta a mostenit de la tatal sau. Si Patrick, ca si Cristi, va ajunge sa faca bani si din piatra seaca", a declarat un apropiat al familiei Borcea, pentru cancan.ro.

Alina, mana libera sa lichideze tot

Alina Borcea, sotia fostului dinamovist aflat in inchisoare pentru inselaciune, se imparte intre casa, copil si afacerile lui Cristi. Cum vara a inceput, ea trebuie sa aiba grija ca cele doua stranduri pe care le detin in Capitala sa aduca profit.

Cu toate astea, nu la fel de bine merg afacerile din America. Cristi Borcea se pare ca i-a propus nevestei sa lichideze tot ce au peste ocean, de la business-uri pana la proprietati. "Cristi este decis sa renunte la tot ce are in Miami in perioada in care va sta dupa gratii! Borcea considera ca nimeni nu se poate ocupa de afaceri in SUA asa cum o facea el si de aceea doreste sa vanda ce detine acolo!", a spus recent un prieten de-al afaceristului, pentru wowbiz.ro.

Citeste si:

Succesul se plateste. Iata cati bani trebuie sa le dea Simona Halep francezilor!

Lovitura dura pentru Antonia! Isi va pierde definitiv fetita?

Keo, decizie surprinzatoare. S-au impacat!

Sursa foto: realitatea.net, facebook.com, expresspress.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului