Showbiz

# nunta mihaela felix #Felix Baumgartner #nunta vedete #casatorie vedete #mihaela radulescu

Cum l-a convins Mihaela Radulescu pe Felix sa o ceara de nevasta

La 47 de ani, Mihaela Radulescu are la activ trei mariaje, dar se pregateste de al patrulea. Dupa o relatie lunga cu mai junele Dani Otil, ea se pare ca si-a intalnit sufletul pereche in persoana austriacului Felix Baumgartner. Si pentru ca nu au timp de pierdut, celebrul sportiv a cerut-o de sotie pe vedeta noastra dupa doi ani de relatie.

Cum i-a cucerit inima lui Felix? In primul rand, Mihaela este o femeie foarte frumoasa. Nu-si arata anii, are un trup lucrat in detaliu si se mandreste cu asta. Drept dovada multimea de imagini sexy care au ajuns pe retelele de socializare. Mihaela nu este deci nici pudica. 

Mihaela este si o femeie inteligenta. Asa s-au si cunoscut. Din ipostaza de jurnalist, cand aceasta i-a luat un interviu. 

Mihaela este si o gospodina desavarsita. Face omleta in tanga si tot sexy este si cand ii calca iubitului camasile. 

Mihaela este si o femeie amuzanta, are simtul umorului. se lasa surprinsa in cele mai funny ipostaze si stie sa faca haz chiar si pe seama ei. Mihaela ii impartaseste pasiunile lui Felix. Iubeste masinile, iubeste riscul si adrenalina. Ba chiar are si tatuajele care sa demonstreze cat de deidicata ii este. 

Prin urmare, Felix a facut alegerea perfecta. Nu putea sa rateze sansa de a avea langa el femeia perfecta. Asteptam detaliile de nunta. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului