Showbiz

#George Burcea #divort #andreea balan

Cum s-a deteriorat relatia dintre Andreea Balan si sotul sau: "A venit acasa trei-patru ore pe noapte, cat sa doarma!"

Andreea Balan a depus actele de divort pentru a rupe mariajul cu actorul George  Burcea, cu care care are doua fetite. Cei doi au ales sa mearga pe drumuri diferite la doar 6 luni dupa nunta.

Andreea Balan a povestit ca sotul sau si-a schimbat comportamentul dupa nasterea celei de-a doua fetite, dar relatia lor a inceput sa scartiie foarte tare in luna decembrie, cand George Burcea a inceput sa lipseasca acasa. Chiar si asa, in ianuarie au plecat intr-o vacanta in patru, in Mauritius.

"Cum ne-am intors din vacanta el a inceput niste filmari la scurtmetraje si, timp de doua saptamani, a venit acasa doar trei-patru ore pe noapte, cat sa doarma, astfel ca noi nici macar nu ne mai vedeam," a spus Andreea Balan intr-un interviu exclusiv pentru Viva!.

Andreea Balan: "A ales sa plece"

Artista a marturisit ca si-a dat seama ca se intampla ceva cu sotul sau si dupa ce a aflat ce facea actorul au avut o discutie serioasa in acest sens. Dupa spusele sale, i-a cerut acestuia sa-si indrepte comportamentul sau sa se desparta. Iar el a ales sa paraseasca locuinta conjugala.

"Frustrarea mea s-a adancit si am incercat sa pun tot felul de intrebari in stanga si-n dreapta si astfel, am aflat anumite lucruri cu care n-am fost de acord. I-am spus atunci: ori se indreapta, ori ne despartim, si a ales sa plece," a mai spus artista. 

Andreea Balan: "Am fost socata si suparata"

Nu de putine ori, artista a spus ca cel mai mare vis al sau este sa aiba familie. Si a crezut ca alaturi de George Burcea poate avea ce isi dorea. Dar visul sau s-a naruit si la 35 de ani a ramas mama singura, cu doua fetite, Ella (3 ani) si Clara (1 an).

"In prima faza, am fost socata si suparata, si apoi, cand a trebuit sa ies public si sa confirm, am intrat pe mecanismul de shut down al emotiilor si am fost amortita emotional. Actionam doar in baza mintii, fara sa imi dau seama de ceea ce simt. De mic copil, ca sa pot sa trec peste socuri sufletesti, am avut acest mecanism de anihilare a emotiilor si am actionat in functie de ce imi spunea mintea. Pe social media nu am aratat ce am simtit cu adevarat, pentru ca nu am vrut sa spuna publicul ca ma victimizez. Unii oameni sunt rai si rad de suferinta ta," a adaugat Andreea Balan.




 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare