Showbiz

#showbiz #bogdan stelea #pictorial nud #pictorial vedete

Vedetele arata tot! 7 cupluri care au pozat nud

Sunt frumoase, celebre si atrag atentia asupra loc in cele mai inedite moduri. 

Vedetele autohtone si nu numai se intrec in a arata totul. Si nu oricum, ci in pictoriale de cuplu, incendiare, care aprind imaginatia fanilor. Chiar si cele mai discrete si rezervate dintre celebritati au cazut in „pacatul” pictorialelor sexy, aratand mai mult decat au crezut fanii vreodata. 

Cei mai multi au acceptat sa pozeze nud sau aproape nud pentru diverse publicatii sau campanii, primind in schimb sume fabuloase. Sunt insa si celebritati care au facut acest lucru gratis, unii postand pozele incendiare pe propriile conturi de pe retelele de socializare. Iata cele mai reusite imagini care ilustreaza dragostea si pasiunea vedetelor:

1. Bogdan si Mirela Stelea

Acum sunt in prag de divort, dar nu mereu au fost asa. Cei doi s-au iubit tare mult, iar frumusetea lor ca si cuplu a starnit multe invidii. Iata-i mai jos pe fostul portar al echipei nationale de fotbal si pe frumoasa sa sotie - designer in ascensiune - intr-o ipostaza rara, in 2012, cand au pozat pentru revista Tabu.

2. Adela Popescu si Radu Valcan 

Cei doi traiesc o poveste de dragoste de multi ani, iar de curand li s-a propus sa fie nasii baietelului Danei Rogoz. Acest lucru a alimentat speculatiile potrivit carora si cei doi se vor indrepta, in sfarsit, catre altar. Cei doi au fost colegi in serialul „Pariu cu viata”, iar Radu spune ca ar fi foarte mandru ca iubita sa sa apara intr-o revista pentru barbati. Adela nu a facut inca acest pas, insa a pozat provocator de multe ori, fiind una dintre cele mai frumoase femei din showbizul romanesc. Radu si Adela au aparut anul trecut intr-o ipostaza provocatoare pe coperta revistei ProTV Magazin. 

CITESTE SI: Te certi cu iubitul? Cum sa-l faci sa spuna ca tine

3. Kamara si K.I.M.

Simpaticul cantaret si sotia sa se potrivesc nu numai pe plan personal, ci si profesional, cei doi avand cateva proiecte muzicale impreuna. Ca se sorb din priviri se poate vedea cu ochiul liber si in pictorialul facut anul trecut, care-i infatiseaza pe amandoi in ipostaze sexy.

4. Ana-Maria Prodan si Laurentiu Reghecampf

Impresarul preferat al antrenorului Stelei, sotia sa, este obisnuita ca aparatul de fotografiat sa o surprinda in ipostaze incendiare. Ea a pozat intr-o revista pentru adulti, iar acest lucru a fost hotarator pentru Reghe care a decis ca nu poate pierde o asa femeie minunata. De curand, cei doi, care formeaza unul dintre cele mai colorate si controversate cupluri din fotbal, au pozat pentru revista Tabu in ipostaze sexy. 

5. Bianca Dragusanu si... iubitii ei

Meseria Biancai, de model, a favorizat aparitia ei in imagini provocatoare. Ea a pozat alaturi de Catalin Botezatu, iubitul care a facut-o celebra, dar si alaturi de Victor Slav, cel care i-a fost sot pentru cateva luni. Cea mai controversata relatie a sa, cea cu fotbalistul Adrian Cristea, s-a lasat si ea cu niste imagini demne de admirat. Iat-o pe Bianca alaturi de cei mai importanti trei barbati din viata ei:

CITESTE SI: 10 celebritati INCREDIBIL de bogate

6. Shakira si Gerard Pique

Frumoasa cantareata si iubitul sau star de la Barcelona au pozat nud chiar inainte de nasterea baietelului lor, Milan. Ei au pozat pentru o campanie umanitara. Shakira si Pique au sfidat gurile rele care nu au dat prea multe sanse relatiei din cauza diferentei de varsta dintre ei, dar si a profesiilor lor care ii tin uneori departe unul de celalalt. Mai mult, ei planuiesc sa mai aiba un copil.

7. Victoria si David Beckham

Unul dintre cele mai vanate cupluri din showbizul international a pozat aproape nud pentru o reclama la lenjeria semnata de Armani. Fostul fotbalist a fost imaginea cunoscutului brand multi ani, ipostazele sexy in care a aparut fiind celebre. Victoria, fosta componenta a grupului Spice Girls, este si ea una dintre cele mai sexy femei din lume, asa ca multi au incercat sa-i asocieze figura cu filmulete si fotografii indecente, in lipsa celor reale. 

CITESTE SI: Frumoasa si abandonata. Romanca celebra la Hollywood care a plecat la manastire

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului