Showbiz

#showbiz #relatii vedete #relatii de fatada #liviu varciu #tania budi #adelina pestritu

Cuplurile momentului. Cine crezi ca se iubeste de fatada?

De la o zi la alta apar noi si noi schimbari in cuplurile din showbiz. In vreme ce unii se despart, altii apar in fata obiectivului de fotografiat in compania unei alte vedete, prilej de barfe si de speculatii fara sfarsit. De cele mai multe ori se vorbeste despre interes sau despre superficialitate. Iata cateva dintre cuplurile momentului.

Ilinca Vandici si Liviu Varciu

Sursa foto: romaniapress.ro


Sursa foto: danadorian.ro

Una dintre cele mai comentate relatii nou aparute in showbizul romanesc este cea dintre Ilinca Vandici si Liviu Varciu. Toata audienta se intreaba daca cei doi se iubesc cu adevarat sau daca nu cumva totul este un simplu teatru de dragul notorietatii, audientelor si al banilor. Cert este ca cei doi nici nu neaga, nici nu confirma relatia lor, insa se lasa din cand in cand surprinsi de obiectivul paparazzilor in timp ce flirteaza reciproc. Ca sa ofere un motiv in plus de speculatie, tabloidele au scris ca nici macar nu au de gand sa petreaca sarbatorile impreuna.

CITESTE SI:

Brad Pitt a inselat-o pe Angelina cu un barbat? N-ar fi primul star care face asta!

Vedete cu un trecut scandalos



Adelina Pestritu si Speak

Sursa foto: expresspress.ro

Sursa foto:wowbiz.ro

Dupa ce Adelina Pestritu si fostul sau sot, Liviu Varciu, s-au tachinat recent in direct la TV precum doi indragostiti, bruneta se afiseaza mai nou cu rapperul Speak. Proaspata relatie dintre cei doi a lasat cu gura cascata pe toata lumea, mai ales ca multi isi imaginau ca prezentatoarea TV inca mai suspina dupa Liviu. Insa paparazzii au scos la iveala noul cuplu, dupa ce i-au surprins pe cei doi in tandreturi atat pe strada, cat si intr-un club din Capitala.

Tania Budi si Stefan Stan


Sursa foto: vreaudreptate.ro

Apar tot mai multe zvonuri potrivit carora Tania Budi si Stefan Stan ar forma, mai nou, un cuplu. Prima data cand s-au afisat impreuna a fost de Ziua Indragostitilor, atunci cand Stefan a sustinut un concert in clubul de la malul marii de care blondina se ocupa. "Eu si Tania suntem prieteni, nu este normal sa ne zambim? Ea este o femeie minunata la varsta pe care o are. Tania se mentine, cred ca ar putea sa faca concurenta multora care au 20 de ani si nu arata asa. Este o femeie frumoasa", a declarat Stefan Stan pentru Kanal D.

Rihanna si Drake

Sursa foto :necolebitchie.com

Cupluri sexy s-au infiripat si peste hotare. Unul dintre cele mai noi este cel format de Rihanna si muzicianul Drake. Potrivit tabloidelor americane, care citeaza prieteni ai celor doi, Rihanna l-ar fi uitat pentru totdeauna pe Chris Brown si ar fi foarte fericita in compania noului ei iubit.

Sursa foto: unica.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului