Showbiz

#diete #diete vedete #monica anghel #showbiz #cornelia rednic #slabit vedete #Oana Radu

Curele drastice de slabire le-au lasat fara podoaba capilara! Ce vedete trec prin acest cosmar

Au vrut sa arate ca trase prin inel, de aceea au recurs la cure de slabire minune. In cateva luni au si reusit performanta de a arata ca niste manechine, insa visul frumos s-a tranformat rapid in cosmar. Efectele negative ale acestor diete draconice nu au intarziat sa apara! Iata ce vedete risca sa ramana fara par din cauza curelor drastice de slabire.

1. Monica Anghel

De trei ani, Monica Anghel poate spune ca este o femeie implinita. Are o cariera infloritoare si o familie superba. Vedeta si-a dorit insa dintotdeauna  sa fie mai slaba. Visul i s-a implinit recent, deoarece artista a reusit sa slabeasca, in doar doua luni, 8 kg, printr-o dieta disociata.

Vedeta a marturisit insa ca aceasta dieta a fost una dintre cele mai mari greseli din viata sa, deoarece aceasta i-a facut mai mult rau decat bine.

"Am slabit 8 kg din ianuarie si pana acum. Am tinut la un moment dat un regim disociat. E adevarat, am slabit, dar imi cazuse parul si am renuntat. Regimurile drastice nu dau randament decat pe moment", a marturisit Monica Anghel.

CITESTE SI:

Pleaca Andreea Esca de la Pro TV?

Vedete somere, dar putred de bogate

Vedete cu relatii extraconjugale de lunga durata



 

2. Cornelia Rednic

Cantareata de muzica populara si-a dorit dintotdeauna sa aiba o silueta trasa ca prin inel, de aceea a tinut ani la rand diete. Toate fara niciun rezultat insa. De curand, Cornelia Rednic a descoperit o dieta-minune, cu ajutorul careia a slabit, in doar trei luni, 33 kg.

"Nu mancam nimic pana la 12.00, eventual beam o cafea. Dupa aia mancam un iaurt cu mar sau morcov. Urmatoarea masa o luam la ora 14.00 si mancam carne de pui fiarta cu legume fierte, iar la cina mancam tot un iaurt cu fructe", a marturisit Cornelia Rednic, pentru Antena 1.

Cu toate ca si-a implinit visul, Cornelia Rednic nu este multumita de felul in care arata. Mai mult, ea sustine ca "se iubea mai mult cand era grasuta" si a marturisit ca nu va mai tine diete, mai ales ca din cauza lor a inceput sa ii cada parul foarte rau.

"Dupa 3 luni de zile a inceput sa-mi cada parul, doar atat am patit. Dupa ce am slabit nu mi-a placut de mine. Ma vedeam urata, ca imi ies urechile si ochii din cap", a marturisit cantareata.


 

3. Oana Radu 

Oana Radu, fosta concurenta la emisiunea "Vocea Romaniei", cantarea 106 kilograme cand a aparut la acest show. La sase luni dupa participarea la emisiunea de la Pro TV, Oana a uimit pe toata lumea cu o silueta perfecta. Solista a slabit cu ajutorul dietei Dukan 62 de kilograme. La fel ca si alte persoane care au tinut aceasta dieta, si Oana s-a confruntat insa cu problema caderii parului. In acest scop, vedeta a luat niste suplimente pentru par si unghii pentru a putea continua dieta.

Sursa foto: wowbiz.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului