Showbiz

#dan capatos #teo trandafir #blog #scandal

Dan Capatos o ataca pe Teo Trandafir

Dan euro.

Teo si televiziunea

"Vrei sa-ti spun parerea mea despre oamenii de televiziune? Suntem toti niste mascarici demni de scarba, care venim si ne schimonosim la televizor, tragem niste filosofii in care nici macar noi nu credem, plecam acasa si avem exact aceleasi probleme ca si oamenii obisnuiti." spunea Teo, intr-un interviu acordat cotidianului Jurnalul National, la sfarsitul anului trecut.

Se pare ca Capatos s-a simtit impuns in continuare de Teo Trandafir. "Doamna Teo, dar de manelistii scosi din haznaua societatii, spalati de dumneavoastra cu periuta de dinti si promovati in emisiuni de maxima audienta, nu ne mai spuneti nimic?" a mai intrebat el pe blog.

Dan Capatos a fost criticat de curand si de Mihai Bendeac , pe blog, pentru invitatii din emisiune, mai ales pentru promovarea Nikitei. In ciuda dezvaluirilor despre problemele de sanatate mintala ale Nikitei, Capatos a invitat-o in continuare in emisiunea sa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare