Showbiz

#dana rogoz #cadou #mos nicolae #excursie

Dana Rogoz a primit de la Mos Niculae o excursie in Austria

Mos Nicolae a fost extrem de darnic in acest an cu actrita Dana Rogoz. Dana a gasit in ghetute o excursie in landul austriac Salzburg,  scrie perfecte.ro.

"Am simtit ca Radu, iubitul meu si mos Nicolae in acelasi timp pregateste ceva, dar nu ma asteptam la o asemenea surpriza. Eu am aflat despre aceasta locatie de la colegul meu George Vintila, care a ajuns acolo anul trecut si mi-am dorit foarte mult sa ajung, avand in vedere ca este un loc cum nu se poate mai potrivit pentru impatimitii sporturilor de iarna. Perioada asta din an era singura cat de cat mai libera, asa ca totul s-a potrivit perfect", a povestit actrita.

"Eu stiu ca Mos Nicolae a facut un pact cu Mos Craciun, pentru ca anul acesta el sa fie mai darnic. Dupa atatia ani in care a fost pe locul doi, merita din plin ca anul acesta sa fie al lui, al lui Mos Nicolae", a adaugat Dana Rogoz, care s-a apucat deja sa-si faca bagajele.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului