Showbiz

#daniela gyorfi #silicoane #alaptata #copil

Daniela Gyorfi nu va putea alapta

Dupa ce zilele trecute a aflat ca va fi mamica de fetita, Daniela Gyorfi a primit o veste mai putin buna: nu va putea sa-si alapteze niciodata bebelusul, scrie libertatea.ro.

“Am doua operatii de marire a sanilor. Daca nu s-ar fi intervenit la o glanda , nu ar fi fost probleme cu alaptatul. Important este sa fie sanatos copilul. Va putea creste si cu lapte praf . Nu am alta solutie”, a declarat Daniela.

Cantareata a implinit pe  12 octombrie 42 de ani. Daniela a marturisit ca de ziua ei nu a avut timp sa petreaca alaturi de familie si prietenii: “Nu am avut timp de nimic. Nici cu George nu am apucat sa ma vad, pentru ca si el are o gramada de proiecte in aceasta perioada. Acum am de lansat si un nou album. Colac peste pupaza, m-am trezit cu un cauciuc spart si trebuie sa ajung si la . Am primit in schimb multi trandafiri, pentru ca apropiatii stiu ca sunt florile mele preferate”.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare