Showbiz

#showbiz #teo trandafir #mihaela borcea #vedete intern #vedete parasite

Blestemate in dragoste! 3 vedete parasite de soti care nu-si mai pot reface viata

Daca pentru barbati burlacia e mai usor de infruntat, pentru multe dintre femei, sa treci peste un divort este o adevarata drama. E valabil si printre vedete. In vreme ce ei si-au gasit repede fericirea in bratele altor femei, ele inca mai suspina adanc.

Teo Trandafir


Sursa foto: bzi.ro

Indragita realizatoare TV Teo Trandafir nu a prea avut noroc in dragoste. A trecut prin doua mariaje care au lasat-o pe vedeta dezamagita de relatii. Chiar si cand a crezut ca si-a gasit cu adevarat fericirea, atunci cand l-a intalnit pe Iosef Constantin, barbatul cu care s-a si casatorit de altfel, carismatica prezentatoare a avut in final mai mult de suferit. Ba chiar refuza sa creada ca ar mai putea face vreodata un cuplu cu cineva. Recent, vedeta a marturisit pe blogul sau de ce un barbat ar trebui sa fuga de langa ea.

"Sunt speriata de bombe si de lipsa de timp, de inteligenta ta, de propriile stangacii si de aiureala ca te voi dezamagi pe tine, iubitul meu. Atat sunt de speriata, incat primul lucru pe care o sa-l fac o sa fie exact asta, o sa te dezamagesc pe tine", a scris Teo.


Sursa foto: cancan.ro

Iosef Constantin, in schimb, pare mai fericit ca niciodata. Barbatul si-a refacut rapid viata, iar noua sa iubita este o femeie extrem de sexy.

CITESTE SI:

Soti bogati, neveste modeste. Care sunt cele mai chibzuite sotii de milionar

Care este capitala lumii unde se fac cele mai multe poze selfie


Lucia Buculac

Sursa foto: click.ro

La 5 ani dupa divortul de Catalin Crisan, Lucia Bubulac este tot singura. S-a dedicat familiei si pacientilor, lasand deoparte sansa unei noi iubiri. Si chiar daca este inca o femeie frumoasa, medicul sustine ca nu simte nevoia unui barbat langa ea. "Imi este bine asa, alaturi de copiii mei, care imi ocupa tot timpul liber. Am trecut si peste divort, insa nu ma vad, momentan, alaturi de alt barbat. Nu stiu daca situatia se va schimba pe viitor, insa un lucru este cert. Copiii mei nu vor locui niciodata cu un alt barbat. Asta este un lucru pe care nu l-as permite", a declarat Lucia Bubulac, pentru cancan.ro.

Mihaela Borcea

Sursa foto: libertatea.ro

Nici Mihaela Borcea, cea care i-a fost vreme de doua decenii sotie devotata fostului presedinte dinamovist Cristi Borcea, nu se arata interesata sa isi refaca viata. Potrivit ziarelor tabloide, Mihaela s-ar afla chiar la un pas de depresie in ultima vreme, dupa ce fostul sau sot a ajuns la inchisoare. Pare mai greu de suportat sa il vada pe tatal copiilor sai dupa gratii decat a fost sa treaca peste dezamagirea suferita de relatia extraconjugala pe care a Cristi Borcea a avut-o cu Alina, cea care i-a devenit sotie la scurt timp dupa divort.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare