Showbiz

#andreea marin #showbiz #adrian mutu #declaratii de dragoste #declaratii vedete #vedete intern

Declaratie de dragoste in vazul lumii. Cum o alinta sotul turc pe Andreea Marin

Andreea Marin si Tuncay Ozturk s-au casatorit la sfarsitul anului trecut si traiesc o pasionala poveste de iubire. Chiar daca sunt destul de discreti cand vine vorba despre manifestari publice de tandrete, medicul a indraznit sa ii faca o declaratie de dragoste pe Facebook.

Pe la 4 dimineata, Tuncay Ozturk publica pe contul sau de socializare un mesaj in limba engleza. "Dragostea e un verb. Dar e mai greu sa o simti decat sa spui ca o simti. Doua persoane trebuie sa se contopeasca pentru a simti dragostea adevarata. Poate o luna, poate un an, poate toata viata lor, trebuie sa stea intr-o cusca si sa se uite in ochii unul altuia pentru a vedea dragostea, dar cand te uiti in ochii jumatatii tale si vezi verbul "a iubi", nu mai vrei sa il auzi. Pentru ca vei auzi din inima ei cuvintele «Te iubesc»" a fost mesajul lui Tuncay, scris pe pagina sa de Facebook.

Postarea medicului turc a primit o multime de like-uri si de aprecieri din partea prietenilor virtuali ai acestuia.

Cele mai romantice declaratii


Sursa foto: aristocrat-events.ro

De-a lungul timpului, vedetele din Romania si-au mai facut declaratii emotionante de dragoste pe conturile de socializare urmarite de zeci de mii de fani. "Cand lumea incearca sa dea cu mine de pamant, cand imi testeaza limitele rabdarii in speranta ca scot ce e mai rau din mine, imi amintesc cine sunt, in bratele tale... Iti multumesc, iubirea mea", a scris Lora pentru sotul sau, Dan Badea.

Sursa foto: sport9.ro

"Nu a existat si nici nu va exista nimic in lumea asta ce voi iubi mai mult decat aceasta femeie. Cand sunt cu ea, lumea straluceste mai puternic, rad mai tare, dorm mai bine, gandesc mai clar si cred ca totul este posibil. Faptul ca simt cat de mult ma iubeste imi da incredere si elimina orice frica de esec", a scris si Adrian Mutu pe contul sau de Facebook, mesaj in care vorbea despre Consuelo, sotia lui.

CITESTE SI:

Incredibil, dar adevarat! O vedeta din Romania si-a iertat sotul bataus
O vedeta din Romania, copilarie la clubul de striptease!

Scandal monstru! Dani Otil, dat in judecata

 


Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului