Showbiz

# copii delia #copii vedete #delia

Delia s-a razgandit! Cand va deveni mama

Delia a fost mereu vehementa cand a venit vorba de copii. Ba chiar are o lista lunga de lucruri pe care vrea sa le faca inainte de a deveni mama si, daca ne-am lua dupa aceasta, momentul maternitatii ar trebui sa vina peste vreo 10 ani. Destul de tarziu avand in vedere ca vedeta are deja 35 de ani. Totusi, ceva a facut-o sa-si schimbe perspectiva asupra sarcinii.

Nu de mult Delia declara ca ”treaba cu copilul mă enervează cam la fel de mult pe cât îi deranjează imigranții pe extremiștii de la noi". Este pornita sa faca multe lucruri, pe langa cariera sa in ascensiune, inaintesa faca pasul spre a deveni mama. ”Vreau să îmi iau rucsacul în spate și să fug departe, cât sunt în stare de departe. Aș fugi în Nepal, aș merge în Tibet sau aș înota până în Noua Zeelandă înainte de face un copil. Aș trece și prin India, aș vizita Vietnamul și Koreea, m-aș plimba prin Papua Noua Guinee. Și lista e mai lungă decât pot eu enumera aici și toate înainte de a face un copil”, explica Delia.

Totusi, lucrurile par sa se fi schimbat de curand, de cand Delia a asistat la sarcina surorii sale, Oana. Gina Matache, mama Deliei, a povestit ce i-a spus cantareata atunci când a văzut cât de frumoasă este Oana (sora ei) însărcinată și cât de bine se menține, datorită sportului pe care îl face regulat. „Dacă ştiam că nu se modifică atât de mult corpul… aşa oi fi si eu? Că făceam mai de mult”, a spus mama Deliei că ar fi afirmat cântăreaţa, la „Star Matinal de Weekend”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare