Showbiz

#mirabela dauer #raoul #showbiz #vedete intern # despartire mirabela dauer

Despartire cu cantec! Mirabela Dauer si Raoul si-au spus "adio"!

Divort pe scena. Mirabela Dauer (67 de ani) si Raoul (35 de ani) nu mai formeaza un cuplu, iar acest lucru este tot mai evident. 

Au format un cuplu muzical timp de un deceniu, iar gurile rele s-au grabit sa afirme ca intre ei ar fi mai mult decat o relatie profesionala si o stransa prietenie. In mod surprinzator, desi n-a existat niciun zvon cu privire la vreo cearta sau vreun scandal, intre Mirabela Dauer si Raoul, la inceputul anului s-a scris ca cei doi si-ar fi spus adio. Ruptura s-ar fi produs in Israel, unde cei doi s-au purtat ca niste straini, spre surprinderea apropiatilor. 

La scurt timp, solistii au luat atitudine si au negat zvonurile, invocand ba gurile rele, ba starea de sanatate a Mirabelei, insa deja lucrurile par sa se fi transat intre cei doi. Astfel, in ciuda faptului ca ar putea sa concerteze impreuna pe litoral, vara aceasta Raoul si Mirabela stau cat se poate de departe unul de celalalat. 

Mai mult,  recent, artistul a lansat un nou album, eveniment ce a avut loc la Radio Vacanta, in Mamaia, iar Mirabela, desi se afla tot pe Litoral, a fost marea absenta a serii. In plus, Raoul va pleca in SUA pentru mai multe concerte, iar Mirabela ramane sa sustina concertele programate la malul marii, arata cancan.ro. 

De altfel, artistii evita sa mai cante piese pe care anterior le interpretau impreuna dand semne ca nu doresc sa aiba un viitor muzical comun. 

CITESTE SI: 5 actori celebri care nu au terminat liceul!

5 vedete care au trait pe strazi inainte de a deveni celebre

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare