Showbiz

#relatii Mihaela Radulescu #dezvaluiri vedete #dan bittman #mihaela radulescu

Dezvaluiri incredibile despre Mihaela Radulescu: "N-o tine nimeni in frau!"

Firea apriga si nabadaioasa a divei Mihaela Radulescu este cunoscuta fanilor si nu numai. Insa cand despre ea spune acest lucru unul dintre cei mai ravniti barbati din Romania, cunoscut pentru cuceririle sale, parca Mihaela apare intr-o alta lumina. Iata cine a facut noi dezvaluiri despre vedeta.

Dan Bittman, unul dintre Don Juanii autohtoni, are o relatie serioasa cu Liliana Stefan de peste 20 de ani. Au impreuna trei copii, insa acest lucru nu i-a dus la altar. Inainte de Liliana, cantaretul a avut o tinerete tumultoasa. Prin patul lui au trecut femei frumoase si celebre. Una dintre aceste iubiri a fost Mihaela Radulescu. S-au vazut si s-au placut imediat, desi ambii erau implicati in relatii serioase, el cu o iubita pe nume Simona, Mihaela cu Dan Chisu.

"Ne-am sedus reciproc. A fost suficient să ne întâlnim o singură dată şi să ştim că ne vom mai întâlni şi vom fi împreună peste un timp. Ne-am văzut întâmplător la Festivalul Mamaia, primul de după revoluție. Îţi spun sincer, când am văzut-o pe Mihaela dar şi ea pe mine, am avut sentimentul amândoi că ne-am spus că vom fi impreună, cândva. Dar tot asa, pasiune mare, scantei multe, doua caractere puternice… Pe Mihaela nu poate s-o ţină nimeni în frâu. O foarte frumoasa povestea de dragoste, nimic de zis…", a povestit cântărețul pentru femeide10.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare