Showbiz

#pasiune #sinceritate #casatorie #relatie #diana dumitrescu

Diana Dumitrescu, despre propriul mariaj: "Pasiunea relatiei s-a stins"

Diana Dumitrescu este casatorita din 2009 cu producatorul Ducu Ion, insa relatia acestora a debutat inca din anul 2007. Actrita recunoaste ca, desi se intelege foarte bine cu partenerul ei de viata, pasiunea prezenta in orice relatie la inceput a disparut.

Vedeta marturiseste ca ori de cate ori apare cate o problema in viata sa de cuplu, incearca sa discute cu sotul sau, pentru ca sinceritatea reciproca ii ajuta foarte mult.

"De fiecare data cand avem o problema comunicam foarte mult, suntem sinceri unul fata de celalalt. Prin acest mod ne intretinem relatia. Suntem impreuna de cinci ani si nu mai e focul de la inceput, pasiunea aia s-a stins, dar avem o relatie bazata pe sinceritate", a declarat Diana Dumitrescu.

Diana Dumitrescu si Ducu Ion s-au casatorit in vara anului 2009, iar petrecerea de nunta a fost gazduita de Studiourile MediaPro, unde a fost amplasat un cort alb de dimensiuni impresionante.

Sursa foto: radardemedia.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului