Showbiz

Diana Lascarescu, din nou mama

Cuplul Diana si Dan Sucu traiesc din nou emotia si bucuria ca vor fi parinti. Diana, cunoscuta telespectatorilor care urmareau Stirile de pe TVR2 sub numele de Lascarescu, este insarcinata in doua luni si, dupa calculele sale, va naste de Revelion 2009 sau la inceputul lunii ianuarie, povesteste Click.

“Eu imi doresc o fetita si simt ca Dumnezeu imi va implini aceasta dorinta, desi in acest moment nu se poate vedea la ecografie sexul copilului. Dar e vorba despre intuitia mea, despre simtul acela de mama...”, a declarat Diana in ultima editie Click.

Familia Sucu mai are un baietel, Dan Matei, care va implini 2 ani pe 3 august si care este singurul fiu al omului de afaceri, de altfel tata a doua fete de 16 si 21 de ani, din prima casatorie cu medicul Camelia Sucu .

 

Foto: Click 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului