Showbiz

#keo #showbiz #vedete intern #andreea balan # amanta keo # scandal keo

Din barbat fatal a ajuns un "fatalau". Vezi pentru ce vedeta viata e crunta!

Si-a castigat o multime de admiratoare, iar toate melodiile pe care le-a compus sau le-a cantat au ajuns rapid la inimile fanelor, in special. Insa femeile din viata lui au ajuns sa nu mai dea doi bani pe el. Keo, caci despre el este vorba, s-a ales cu vorbe grele din partea fostelor iubite.

Misty e foc si para

Sursa foto: urban.ro

Pret de un an, Keo a jucat la doua capete. Era iubitul oficial al Andreei Balan si nu lasa nici acasa, nici in fata lumii sa se cunoasca adevarata lui fata. In secret, insa, mai avea o idila. Se iubea pe ascuns cu Alexandra Pavel, alias Misty, o solista careia ii compunea melodii. Cand totul a iesit la iveala, artistul s-a trezit parasit brusc de iubita.

Amanta a ramas alaturi de el. O vreme. "Misty avea alte planuri. Era convinsa ca, odata terminata relatia cu Andreea, va recunoaste si va da pe fata relatia cu ea. Numai ca timpul a trecut si n-a fost asa. Iar Misty e foarte suparata pe el, e foarte nervoasa, e plina de nervi. Mereu cand face crize spune despre Keo ca este un fatalau si ca nu are curaj sa-si asume ceea ce a facut. Pana la urma, ei se vad si acum, dar, cel putin deocamdata, el pare ca nu are niciun gand serios. Pe de alta parte, ea il iubeste si de-aia accepta situatia asa cum este. Dar sunt multe momente cand se enerveaza si nu mai poate, rabufneste si il face albie de porci", a declarat o sursa din anturajul lui Misty, pentru cancan.ro.

CITESTE SI:

Fiica presedintelui Basescu a facut nunta in secret!
Ultimele vesti despre Schumacher


Andreea nu vrea impacare

Sursa foto: eva.ro

Keo se pare totusi ca a regretat faptul ca a pierdut-o pe Andreea. A apelat la prieteni, la rude, a incercat sa o surprinda cu gesturi romantice, dar degeaba! Andreea e hotarata sa nu ii mai acorde a doua sansa.

"Au fost prieteni care au incercat sa ne impace, dar atat. Nu exista cale de intoarcere. Au trecut doua luni de la despartire. Sunt linistita, foarte linistita. Am trecut peste socul adevarului. Timpul trece si timpul vindeca ranile. Relatia noastra e strict civilizata: nu suntem amici, nu vom fi prieteni. El a demonstrat ca este imprevizibil, asa ca nu pot presupune ce va face in timpul urmator", a spus Andreea pentru click.ro.

Sursa foto: topromanesc.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare