Showbiz

#showbiz #prezentatoare tv #vedete extern #oana zavoranu #andreea mantea #bianca dragusanu

Dive de carton. 3 pseudo-vedete cu pretentii de realizator TV

In goana dupa audienta, televiziunile scot pe banda rulanta emisiuni la care domnisoare ajunse vedete prin asocierea lor cu personaje importante din showbiz sunt prezentatoare cu acte in regula. Cursurile de specialitate par sa nu mai aiba nicio valoare cata vreme publicul le "inghite" nepriceperea.

Andreea Mantea


Sursa foto: fabricadezambete.wordpress.com

Vestea ca Andreea Mantea va avea propria emisiune nu a mai socat pe nimeni. Nu e nici prima si nici ultima diva de carton cu pretentii de jurnalist. Si, pana la urma, daca face raiting, cine ii mai poate reprosa ceva!

Andreea a a devenit cunoscuta acum 9 ani, atunci cand a fost aleasa "Cea mai sexy fata de la pagina 5", celebra rubrica din ziarul Libertatea. A fost rampa ei de lansare, astfel ca putin a mai durat pana cand a realizat un pictorial Playboy. A lucrat ca "asistenta" in emisiunea lui Razvan si Dani.

Si tot asa portile televiziunii i s-au deschis, astfel ca bruneta a mai avut parte de emisiuni la care a fost coprezentator. Ultimul show in care a evoluat la scena deschisa a fost "Burlacita", iar de luna viitoare, Andreea Mantea va prezenta la Antena Stars o emisiune estivala.

CITESTE SI:

Cele mai zgarcite vedete. Iata cine nu se indura sa lase nici macar bacsis
Catalin Botezatu are un fiu! Ii plateste 3.000 de dolari pensie alimentara
Veste bomba! Antonia este insarcinata. Prima reactie a tatalui copilului

Oana Zavoranu

Sursa foto: cugetliber.ro

Si Oana Zavoranu urmeaza sa aiba parte de o revenire spectaculoasa "pe sticla", dupa o lunga pauza. Bruneta va avea, din toamna, o emisiune la Kanal D. Ea are, de altfel, putin mai multa experienta in domeniu.

Si-a inceput cariera de televiziune in anul 2000, la TVR, unde a prezentat o emisiune estivala, apoi a jucat intr-un sitcom, in doua telenovele, apoi a mai avut o emisiune la Acasa TV, unde s-a remarcat prin scandalurile pe care le-a iscat adesea in direct.

Bianca Dragusanu

Sursa foto: sanatate.bzi.ro

Bianca Dragusanu este alta pseudovedeta aducatoare de audienta. Recent, in timpul filmarilor pentru emisiunea "Splash!", la care roscata este coprezentator, ea a facut un gest care a scandalizat o multime de lume. A pus pe speaker o conversatie pe care o avea cu un producator al emisunii din care reiesea ca ea trebuie sa fie in centrul atentiei in timpul filmarilor "pentru ca ea este diva", dupa cum povestesc martorii.

Bianca a devenit cunoscuta datorita emisiunii "Din dragoste", unde a incercat sa-si apere dragostea si sa se impace cu iubitul ei din acea perioada. A urmat relatia cu Catalin Botezatu, care a reusit sa o transforme dintr-o femeie simpla si neingrijita intr-una foarte sexy. Adrian Cristea si Victor Slav sunt alti doi barbati care i-au usurat ascensiunea spre celebritate. Din toamna, starleta va avea propria emisiune cu si despre haine.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului