Showbiz

#showbiz #bogdan stelea #vedete intern # divort stelea # mirela stelea

Se joaca iar de-a divortul? Ce cuplu pare sa se fi razgandit si in ce conditii

Dupa ce Bogdan si Mirela Stelea pareau ca au ajuns la divort, prietenii cuplului sustin ca fostul portar nu mai este asa sigur de despartire.

Nu este prima data cand Bogdan si Mirela Stelea au vrut sa se desparta. In urma cu 4 ani, cei doi au fost la un pas de divort, dar s-au razgandit. In urma cu cateva saptamani, fostul portar al echipei nationale de fotbal parea insa ca este decis sa renunte la mariaj si a depus actele de divort. Motivul: Mirela, frumoasa sa sotie, nu este pregatita sa-i ofere un copil deoarece este prea concentrata pe cariera. 

Totusi, chiar daca ucrurile pareau destul de clare, Bogdan Stelea isi iubeste inca foarte mult sotia si nu este sigur ca vrea si poate sa traiasca fara ea. Sau cel putin asa sustin surse din anturajul cuplului care au povestit pentru Cancan.ro ca Stelea a cautat consiliere la prietenul sau Gica Popescu, aflat in penitenciar. „Este clar ca el nu este 100% decis sa divorteze. Isi iubeste nevasta. Nu stiu exact ce s-a intamplat in mariajul lor, insa Bogdan nu prea vrea sa se desparta de Mirela”, ar fi declarat un apropiat al cuplului.

CITESTE SI: Ce sport sa faci, in functie de zodia ta 

Gandurile ascunse ale fiecarei zodii 

Ce gadget ti se potriveste. Iata testul

Vica si Piti, semne de impacare?

Nu doar actualul antrenor al nationalei de fotbal Under 17 este trece prin momente grele. Si in viata altui om din fotbal pare ca se intampla ceva. Vica Blochina si Victor Piturca ar fi ajuns la sentimente mai bune, dupa ce au petrecut ani prin tribunale si s-au vorbit de rau pe unde au apucat. Astfel, pentru fiul lor, Edan, cei doi ar fi decis sa aiba o relatie civilizata. „Ne-am maturizat si ne-am dat seama ca daca avem o relatie civilizata este spre binele lui Edan. Efectiv, cred ca Piti face abstractie de faptul ca eu exist. Ma bucur foarte tare ca s-a apropiat de fiul nostru”, a declarat Vica pentru cancan.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din showbiz

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare